Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Δε σερβίρουμε ρε! Να φύγετε, να πάτε αλλού...

Δε σερβίρουμε ρε! Να φύγετε, να πάτε αλλού...

Η πληροφορία, έρχεται από αρκετούς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας. Αρκετοί αλλοδαποί παραθεριστές – ευρωπαίοι εταίροι (συμπολίτες μας) στο σύνολό τους – παρουσιάζουν μια περίεργη συμπεριφορά που αγγίζει ή ακόμα και ξεπερνά τα όρια της αγένειας. Αρνούνται να πληρώσουν τους λογαριασμούς, επειδή η Ελλάδα, χρωστάει στους μηχανισμούς στήριξης!!!

Το γράψαμε το πρωί, στις 24/08/2017 στο Νewsbomb.gr, στο ρεπορτάζ με τιτλο: «Απίστευτο!!! Γερμανοί τουρίστες αρνούνται να πληρώσουν γιατί θεωρούν πως οι Έλληνες τους χρωστάνε».

Για να ειμαι ειλικρινής το ρεπορτάζ, μου το μετέφεραν έγκριτοι συνάδελφοι δημοσιογράφοι που έκαναν τις διακοπές τους στην Κρήτη και ήταν παρόντες στα περιστατικά.

sintagma mnimeio agnostou stratioti 630 0

Με ύφος «χιλίων Καρδιναλίων» διάφοροι παραπληροφορημένοι Γερμανοί φίλοι μας, και όχι μόνο, αρνούνται να πληρώσουν τους λογαριασμούς στα τουριστικά θέρετρα και στους επαγγελματίες του τουρισμού, επικαλούμενοι το επιχείρημα ότι η Ελλάδα χρωστάει δισεκατομμύρια στους ευρωπαικούς μηχανισμούς στήριξης.

Έχουν μάλιστα απίστευτο ύφος και προσβάλλουν τους επαγγελματίες του τουρισμού με τη γνωστή χυδαία επιχειρηματολογία κατά της Ελλάδας.

Θα μου πείτε, τα περιστατικά είναι μεμονωμένα. Οκ. Δεν έχουν πάρει ακόμα διαστάσεις χιονοστιβάδας.

Είναι όμως ενδεικτικά μιας φασιζουσας νοοτροπίας που θυμίζει άλλες εποχές...

Και όπως κάθε κακό, υπάρχει από πίσω πολλή κουβέντα, αρκεί να βρεις τη ρίζα του κακού...

Όλη αυτή η αθλιότητα κατά της αξιοπρέπειας του Ελληνικού λαού δεν ήταν διόλου τυχαία.

Δομήθηκε με... χειρουργικό τροπο προκειμένου να υπάρξουν συνθήκες ανάλογες με το... δόγμα του σοκ...

Επιχειρηματολογία που δομήθηκε από την κυβέρνηση του ΓΑΠ και του «γίγαντα» της Οικονομικής επιστήμης Γιώργου Παπακωνσταντίνου και συνεχίστηκε ως ένα σημείο από τη ΝΔ του Αντώνη Σαμάρα. Όλοι αυτοί οι φωστήρες της πολιτικής όχι μόνο παρέδωσαν τη χώρα στους δανειστές, αλλά φρόντισαν να διασύρουν διεθνώς την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού.

«Απατεώνες», «κοπρίτες» και «διεφθαρμένοι» όλοι οι Έλληνες πολίτες, «κλέφτες» και «φοροφυγάδες» όλοι οι Έλληνες επιχειρηματιες είναι λόγια που βγήκαν από στόματα «Ελλήνων» πολιτικών και ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα σήψης και μηδενισμού.

Όλες αυτές οι αθλιότητες ήταν αρκετές για να νιώσουν οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι ότι η Ελλάδα είναι αποικία και μπορούν να έρχονται και να κάνουν ότι γουστάρουν κι όπως γουστάρουν.

Αυτή λοιπόν η νομενκλατούρα των Βρυξελλών που είναι βουτηγμένη στα σκάνδαλα του LuxLeaks, των Panama και των Bahama papers, έχει το θράσος να απευθύνεται με αήθη τροπο σε ένα λαό που δίνει μάχη να κρατηθεί ζωντανός και να θρέψει και να σπουδάσει τα παιδιά του.

Οι ευρωπαίοι συμπολιτες μας, που κυβερνώνται από ημιτρελους δικτατορίσκους και από αλκοολικούς ηγέτες έρχονται στην Ελλάδα για να βγάλουν διαφορά... σύνδρομα και κόμπλεξ κατωτερότητας;

Είναι στο χέρι μας αν θα επιτρέψουμε τέτοιες συμπεριφορές.

Όπως έλεγε και μια ψυχή: Με τους καλούς να εισαι καλός, με τους κακούς, ΚΑΚΟΣ!!!

Όχι ρε μάστορα, σε τέτοιους ΔΕ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!

Πάρτε δρόμο και τραβάτε αλλού να βγάλετε τα αποθημένα σας.

Ουτε τα γουστάρουμε τα λεφτά σας.

Τέτοια λεφτά να τα χέσουμε.

Τα κουβαδάκια σας και σ’ άλλη παραλία. Δρόμο. Να πάτε αλλού να πουλήσετε νταβατζιλίκι.

Ο ραγιαδισμός ψόφησε μαζί με τα όνειρα μας για μια ενωμένη Ευρώπη.

ΥΓ: Εκτός αν θέλετε στους λογαριασμούς, κάτω - κάτω, να βάζουμε και τη διαφορά από τα χρωστούμενα των πολεμικών αποζημιώσεων μπας και τα πατσίσουμε κάποια στιγμή... Θα μάθετε να σέβεστε, λιγουράκια...

Σχετικές ειδήσεις