Ίμια 2019: Το στεφάνι που δεν κατατέθηκε ποτέ και τα κούφια λόγια του Αποστολάκη

Newsbomb

Ίμια: Φέτος είναι η πρώτη φορά που οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν μετέβησαν στον υγρό τάφο που ξεψύχησαν οι Έλληνες ήρωες το βράδυ των Ιμίων το 1996

Τα τελευταία 4 χρόνια, πήγαινε ο Πάνος Καμμένος με ελικόπτερο και πετούσε ένα στεφάνι στη μνήμη των Ελλήνων που πέθαναν. Φέτος είναι η πρώτη φορά που δεν πήγαν στην περιοχή Ελληνικές Δυνάμεις.

Δυστυχώς.

Τελευταία φορά μετέβη στο σημείο πάλι ο Καμμένος, αμέσως μετά την παραίτησή του από υπουργός Άμυνας.

Πάνω από τα Ίμια βρέθηκε με ελικόπτερο ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του από το ΥΠΕΘΑ στις 13 Ιανουαρίου. Τη συμβολική αυτή κίνηση γνωστοποίησε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Twitter, την οποία μάλιστα συνόδευσε με σχετική φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται να πετά στεφάνι στη μνήμη των τριών πεσόντων (Καραθανάση, Βλαχάκου, Γιαλοψού) των Ιμίων.

Τις τελευταίες ώρες τα Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι Τούρκοι απαγορεύουν σε οποιονδήποτε να μεταβή στα ίμια και ότι έχουν αποστείλει στην περιοχή πολεμικά πλοία.

Το ΓΕΕΘΑ διέψευσε τα όσα μεταδίδουν τα Τουρκικά ΜΜΕ.

Δυστυχώς όμως δεν μας είπε αν μπορούν να πάνε ελληνικές δυνάμεις στα Ίμια.

Όχι κύριοι. Λυπούμαστε που το λέμε αλλά δεν τολμούν να μεταβούν ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις, παρά τις ψεύτικες κορώνες του ναυάρχου Αποστολάκη ότι θα τους συντρίψουμε όλους.

Κούφια Λόγια, κενά, άνευ περιεχομένου.

Η χώρα μας έχει καταληφθεί από φοβικά σύνδρομα με απόλυτη ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας που είναι κατώτερη των περιστάσεων.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved