Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Τόσες ευχές...

Τόσες ευχές...

Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά τα γλυκά λόγια και τις ευχές που πήρα χθες και δεν πρόλαβα να απαντήσω σε όλους. Πραγματικά θα το ήθελα, αλλά η καθημερινότητα, η εργασία και η χαρά δεν σταματούν, ακόμα και όταν γιορτάζουμε.

Είναι τόσο όμορφο και τόσο αληθινό να σου στέλνουν ευχές, τόσο για εσένα, όσο και για την οικογένειά σου. Από τους δικούς σου ανθρώπους, τους συγγενείς, τους φίλους αλλά και από κόσμο που απλά σε γνωρίζει μέσα από τα social media.

Έχω την αίσθηση πως την ημέρα της γιορτής μας παίρνουμε τόσο καλή και θετική ενέργεια, που μόνο ευτυχισμένοι μπορούμε να νιώθουμε και αν -λέω αν - μόνο μερικές από όλες αυτές τις όμορφες ευχές πιάσουν, δεν έχουμε λόγο ούτε να ανησυχούμε, αλλά ούτε και να ζητάμε κάτι περισσότερο για την ίδια μας τη ζωή.

Έτσι σήμερα, αυτό που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, είναι πως την ημέρα που όλοι οι άνθρωποι μας θυμούνται, μας παίρνουν τηλέφωνο, μας στέλνουν μηνύματα, νιώθουμε για άλλη μία φορά πως είμαστε αγαπητοί για αυτό που είμαστε και πως δεν χρειάζεται να αλλάξουμε για κανέναν, γιατί ήδη όσοι θέλουμε να είναι δίπλα μας είναι εκεί και ακόμα περισσότεροι.

Χθες με συγκίνησαν πολύ και τα παιδιά, εδώ στο Queen.gr, με το δώρο που μου έκαναν και που μέσα από ένα και μόνο άρθρο, μου έδειξαν πως με ξέρουν πια πολύ καλά και πως με έχουν δεχτεί με όλα τα ελαττώματα που μπορεί να έχω. Χαίρομαι γιατί έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία με τα πάνω και τα κάτω μας, αλλά αυτό που κάνουμε το κάνουμε γιατί μας αρέσει πολύ και γιατί περνάμε καλά.

Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή την τόσο καλή συνεργασία που έχουμε όλο αυτό τον καιρό και σας ευχαριστώ που ακόμα εργάζεστε με το ίδιο πάθος που εργαζόσασταν την πρώτη μέρα...

Καλή μας ημέρα λοιπόν