Χαμός στη Βουλή: Έξαλλος ο Τσίπρας - Δείτε τι συνέβη

Newsbomb

In Τime

Ένα σχόλιο από τα έδρανα της συμπολίτευσης προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν στο βήμα της Βουλής. Ο πρώην πρωθυπουργός διέκοψε την ομιλία του και έκανε λόγω για fake news που διακινούνται από τη Νέα Δημοκρατία

Ήταν η στιγμή που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόταν στο επίπεδο σπουδών των ελληνικών πανεπιστημίων όταν η συγκεκριμένη αναφορά του στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο από το οποίο αποφοίτησε προκάλεσε ένα σχόλιο από τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας. Βουλευτής της συμπολίτευσης αναφέρθηκε σε μεταγραφή του Αλέξη Τσίπρα από πανεπιστήμιο της Βουλγαρίας, κάτι που ο ίδιος χαρακτήρισε fake news.

«Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα. Είχα την τιμή να φοιτήσω ως φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, η σύγκριση και το επίπεδο των σπουδών του ΕΜΠ δεν μπορεί να υπάρξει» είπε σε έντονο ύφος ο Αλέξης Τσίπρας. «Είχα την τιμή να μπω στο πανεπιστήμιο με πανελλαδικές εξετάσεις. Σταματήστε λοιπόν να αναπαράγετε αθλιότητες!» συμπλήρωσε ενώ ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας προσπαθούσε να περιορίσει την ένταση.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved