BOMBER

Η Άννα που θα έκοβε το νήμα... δεν θα πάει ταμείο

Η Άννα που θα έκοβε το νήμα... δεν θα πάει ταμείο

Η περίπτωσή της αγγίζει τα όρια της θεατρικής επιθεώρησης - Παρουσιάστηκε ως το μεγάλο φαβορί για την Γενική Γραμματεία του ΟΟΣΑ και ξαφνικά έφυγε μόλις διαπίστωσε ότι η υπόθεση πάει για κουβά... 

Ένα «σύστημα» τη φούσκωσε το προηγούμενο διάστημα βάζοντας το όνομά της αρχικά στο κάδρο της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Μετά την έβαλαν στο κάδρο της υπουργοποίησης και τέλος την αποθέωναν ότι θα είναι η επόμενη γενική γραμματέας του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη.

Βεβαίως την τελευταία στιγμή και μόλις είδε ότι η υποψηφιότητα της πάει για... κουβά, έκανε πίσω και την απέσυρε, προφανώς για να μην αρχίσουν να γελάνε και τα τσιμέντα. Τώρα κάποιοι άρχισαν να επαναφέρουν το ζήτημα της υπουργοποίησής της... Το μόνο που δεν λένε είναι ότι η ΝΔ έχει πέσει στα πόδια της και την παρακαλάει να γίνει υπουργός.

Δεν πιστεύω ότι ισχύει τίποτα από τα παραπάνω. Και μέχρι εκεί που έφτασε η πρώην διορισμένη Νομάρχης - υπουργός του ΠΑΣΟΚ καλά είναι. Το feedback που έχει τόσο στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, όσο και γενικότερα στην εκλογική βάση (ακόμα και του ΠΑΣΟΚ) είναι εξόχως αρνητικό και αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι επιτελείς του πρωθυπουργού.

Όπως και να έχει η Άννα δεν θα μείνει χωρίς πολιτική δραστηριότητα. Έχει το δικό της πολιτικό think tank και είναι πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ένα δίκτυο που το έχει... αγκαλιάσει ολάκερη η ελληνική κοινωνία.

Bέβαια θα μου πείτε δεν έχει τον Χρήστο, τον μακαρίτη, που την είχε κάθε μέρα πρωτοσέλιδο. Εντάξει... κακοήθειες. Έχει μια πορεία η πρώην Νομάρχισσα.

Τι άλλο να εγγράψει στο βαρύ βιογραφικό της;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Βόμβα» Παυλάκη για την Αττική - «Είναι ακόμα σε κίνδυνο κατάρρευσης»