BOMBER

Τι εννοεί ο Μήλας του Προμηθέα όταν λέει: «Σε λίγους μήνες θα σας τελειώσουμε;»

Τι εννοεί ο Μήλας του Προμηθέα όταν λέει: «Σε λίγους μήνες θα σας τελειώσουμε;»

Ο Μήλας του Προμηθέα τελικά αποκάλυψε πολλά περισσότερα από όσα γίνονται στο σκοτεινό παρασκήνιο για τον έλεγχο της ΕΟΚ.

Η χυδαία επίθεση προς τους διαιτητές από τον Χρήστο Μήλα στο παιχνίδι του Προμηθέα με το Λαύριο αποκάλυψε τελικά πολλά περισσότερα για όσα στήνονται στην πλάτη του ελληνικού μπάσκετ.

Μια ακόμη μαχαιριά από τους ανθρώπους που θέλουν να καταστρέψουν ολοσχερώς το άθλημα δέχθηκε το ελληνικό μπάσκετ μετά τις χυδαίες επιθέσεις από τον Προμηθέα και συγκεκριμένα τον Χρήστο Μήλα στους διαιτητές για το παιχνίδι με το Λαύριο για τα ημιτελικά της Basket League.

Τι εννοούσε ο κ. Μήλας όταν έλεγε: «θα σας τελειώσουμε σε λίγους μήνες;».

Ξέρει κάτι που δεν ξέρουν οι υπόλοιποι παράγοντες του μπασκετ;

Κι από πού το έμαθε και τι ακριβώς έμαθε ο κ. Μήλας του Προμηθέα;

Από που πηγάζει αυτή η αισιοδοξία του και η χυδαιότητα των λόγων του;

Την συμπεριφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου την είδαν όλοι και την καταδίκασαν εκτός από αυτόν που θα έπρεπε να το κάνει πρώτος και δεν είναι άλλος από τον υποψήφιο για πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο που θα έπρεπε να τον είχε στείλει σπίτι του ήδη αν και εφόσον εννοεί αυτά που λέει περί «νέου αέρα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Προμηθέα, ταμίας του ΕΣΑΚΕ και μέλος της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ (από την πλευρά του Βαγγέλη Λιόλιου) θα θελήσει μετά την προσφυγή που θα καταθέσουν την Δευτέρα οι Φασούλας και Λιόλιος να παραμείνει στη θέση του για να οδηγήσει σε εκλογές την ΕΟΚ, αλλά εδώ έρχεται μια ερώτηση.

Ποιος πρωτοδίκης θα εμπιστευτεί έναν τέτοιο άνθρωπο μετά τα όσα χυδαία έχει κάνει σε οποιαδήποτε θέση.

Και επίσης όπως αναφέρεται και στο Φύλλο Αγώνα ο κύριος Μήλας είπε στους διαιτητές «μουνοπ@ν@ σε λίγους μήνες θα σας τελειώσουμε!».

Από που πηγάζει αυτό και μήπως έχει να κάνει και με το ότι «σε δέκα μέρες θα έχουμε εκλογές και μάλιστα ηλεκτρονικά» που έλεγε σε στενό του συνεργάτη ο Βαγγέλης Λιόλιος χθες στο Λαύριο.

Έχει κάποιες «πλάτες» ο κ. Μήλας που τον διαβεβαίωσαν ότι θα τους τελειώσει όλους;

Τι πλάτες έχει ο κ. Μήλας; Πολιτικές;

Επίσης μήπως πηγάζει από τον «πόλεμο» που έχει στηθεί προς το πρόσωπο του Άγγελου Παπανικολάου και στόχος ήταν να γίνουν οι εκλογές ηλεκτρονικά για ευνόητους λόγους.

Οι εκλογές της ΕΟΚ όπως γίνονται εξελίσσονται σε «συμβόλαιο θανάτου» που έχει ως στόχο όχι μόνο την εξόντωση του Άγγελου Παπανικολάου αλλά πάνω από όλα αυτή του ελληνικού μπάσκετ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Χανιά: Οι δραματικές καταθέσεις των συμμαθητών της 11χρονης Ιωάννας