BOMBER

Ε, όχι Μέμο Μπεγνή! Να, τι είναι φυσιολογικό...

Ε, όχι Μέμο Μπεγνή! Να, τι είναι φυσιολογικό...

Τελικά στη showbiz υπάρχει διαγωνισμός σοκαριστικών δηλώσεων - Ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής που ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 θεωρεί φυσιολογικό να αρέσουν τα αγόρια στον γιο του.

Προσέξτε. Δεν είπε ότι δεν θα είχε πρόβλημα αν ο γιος του είναι γκέι. Είπε άλλο πράγμα. Είπε ότι θα είναι φυσιολογικό να αρέσουν τα αγόρια στον γιο του και τα κορίτσια στην κόρη του. Και εδώ έρχεται το ερώτημα: Ποιος είναι επιτέλους αυτός ο κύριος Μπεγνής ή ο κάθε κύριος Μπεγνής που θα μας υποδείξει τι είναι φυσιολογικό και τι όχι;

Ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, ο οποίος όπως είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό», θα παίξει στην σειρά του ΡΙΚ «Το Μυστικό της Πεταλούδας».

Σχετικά με το ρόλο του ως γκέι, στην συγκεκριμένη σειρά είπε: «δεν είχα καμία σκέψη να το κάνω» και συμπλήρωσε ότι, «δεν θα με ενοχλούσε αν μου έλεγε ο γιος μου, μού αρέσουν τα αγόρια ή ο κόρη μου μού αρέσουν τα κορίτσια. Το θεωρώ εξίσου φυσιολογικό».

Γι' αυτό σας λέω. Εχει χαθεί πλέον κάθε ίχνος ενσυνείδησης. Οι άνθρωποι το έχουν κάψει εντελώς. Επιχειρούν με το ζόρι και με το στανιό να μας πείσουν ότι αυτή η σεξουαλική κατεύθυνση, να αρέσει ένα αγόρι στο γιο κι ένα κορίτσι στην κόρη του Μπεγνή, είναι η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ!!!

Και τέλος πάντων, ακόμα κι αν πει κανείς ότι είναι θεμιτό κάποιος πατέρας να μην έχει πρόβλημα να είναι τα παιδιά του διαφορετικής σεξουαλικής προτίμησης. Το να θέλει όμως να πείσει όλους τους υπόλοιπους που είναι τα παιδιά τους στρέιτ, ότι είναι σε λάθος δρόμο, αυτό λέγεται «σεξουαλική προπαγάνδα».

Και ποιος τους έχει δώσει το δικαίωμα να επιχειρούν τέτοια προπαγάνδα και τέτοια πλύση εγκεφάλου όπου βρεθούν κι όπου σταθούν;

Γιατί πρέπει συνεχώς να ρολάρουν στα media και στα social media ότι φυσιολογικότητα είναι αυτού του είδους η σεξουαλική κατεύθυνση; Από πού ορμώμενοι επιχειρούν δια της λεκτικής βίας να μας πείσουν ότι είναι φυσικό και λογικό τα αγόρια να κάνουν σχέσεις με αγόρια και τα κορίτσια να κάνουν σχέσεις με κορίτσια;

Επιτέλους, για όσους δεν θέλουν να λέγονται «Γονέας 1» και «Γονέας 2» και θέλουν να διατηρούν τους ρόλους του πατέρα και της μητέρας, τι θα γίνει; Θα προστατεύσει κάποιος τα δικαιώματα αυτών που θέλουν να διατηρήσουν ζωντανή την ελληνική οικογένεια;

Δεν χρειάζεται η ελληνική κοινωνία κανέναν... Μπεγνή, να επιβάλλει τη δική του «κανονικότητα»!

Πώς το λένε;

Θα φτάσουμε στο σημείο να ντρεπόμαστε να πούμε ότι ο γιος μου θέλω να είναι άντρας και θα κάνει οικογένεια με γυναίκα;

Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ και πρώτοι πρέπει να το αντιληφθούν όλοι εκείνοι που μέσα από τα Media, επιχειρούν καθημερινά να προβάλλουν ως φυσιολογική τη διαφορετικότητα στο σεξουαλικό προσανατολισμό.

Τελεία και παύλα...