BOMBER

Κορονοπάρτι: Δεν είναι όλοι οι επιχειρηματίες της εστίασης ίδιοι

Κορονοπάρτι: Δεν είναι όλοι οι επιχειρηματίες της εστίασης ίδιοι

Τις τελευταίες ημέρες φούντωσε πάλι η ιστορία με διάφορα μαγαζιά που δεν τηρούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας και ανάμεσα στα ξερά καίγονται και τα χλωρά. 

Το φαινόμενο με τα κορονοπάρτι φούντωσε λόγω του περιστατικού που έγινε στο νησί της Ίου. Πρώτα ήταν η κοσμοσυρροή στα κλαμπ της Γλυφάδας και του Αλίμου για τους εφήβους των σχολείων των Νοτίων Προαστίων, από τα οποία ο απολογισμός υπολογίζεται σε τουλάχιστον 100 κρούσματα. Μάλιστα, για το κορονοπάρτι που διοργανώθηκε σε beach bar στον Άλιμο παρενέβη ο εισαγγελέας, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες.

Στο νησί της Ίου την περασμένη εβδομάδα έγινε απόβαση της νεολαίας. Από τις 30 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου, νέοι αποβιβάζονταν κατά εκατοντάδες στο νησί. Ο συνωστισμός στο κυκλαδίτικο νησί, και μάλιστα εν μέσω πανδημίας, ήταν πρωτοφανής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί η Ίος σε κατάσταση συναγερμού.

Δεν μπορούμε όμως να κατηγορήσουμε συνολικά όλους τους επιχειρηματίες της εστίασης. Δεν είναι όλοι αεριτζήδες, ούτε τα θυσιάζουν όλα στο βωμό του κέρδους. Υπάρχουν ιδιοκτήτες καταστημάτων που τηρούν αυστηρά τα πρωτόκολλα, βάζουν λιγότερους πελάτες στα μαγαζιά τους, τηρούν τις αποστάσεις, προσέχουν τους πελάτες και προσέχουν και το προσωπικό τους.

Αξίζει μια καλή κουβέντα και γι' αυτούς... Οι υπόλοιποι που δεν έχουν αίσθηση τι συμβαίνει με την πανδημία και που ενδιαφέρονται μόνον να γράψουν μεγάλο τζίρο στο τέλος της βραδιάς, είναι περιστασιακοί, είναι αλεξιπτωτιστές... Έτσι κι αλλιώς δεν θα μακροημερεύσουν στο χώρο. Και πανδημία να μην υπήρχε πάλι θα τους έκλειναν για άλλες παρανομίες.

Λαμόγια υπήρχαν και θα υπάρχουν... Λύση υπάρχει. Μην ακουμπάτε τον οβολό σας όταν βλέπετε τέτοια μαγαζιά. Μην καταδέχεστε να μπαίνετε μέσα όταν βλέπετε αδιαφορία... Ο καλός επιχειρηματίας φαίνεται από τον τρόπο που προστατεύει τους εργαζόμενούς του και τους πελάτες του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νίκαια: «Πάγωσε» όλη η Ελλάδα - Η στιγμή της τραγωδίας και το μεγαλείο ψυχής των γονιών της 6χρονης