BOMBER

O κίνδυνος να μετατραπουν σε «τσίρκο» οι εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. είναι ορατός

O κίνδυνος να μετατραπουν σε «τσίρκο» οι εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. είναι ορατός

Παρακολουθώντας κάποιος με προσοχή την κατάθεση των υποψηφιοτήτων μπορεί να διαβλέψει ότι είναι ορθάνοικτος ο κίνδυνος η διαδικασία να πάρει γραφικό χαρακτήρα

Προφανώς η απόσυρση της υποψηφιότητας της κυρίας Φώφης Γεννηματά, αλλάζει όχι μόνο τις ισορροπίες στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και την εικόνα του κόμματος συνολικά. Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. σαν πολιτική παρουσία δεν διασφαλίζει μόνο την ενότητα, αλλά και την σοβαρότητα των διαδικασιών.

Είναι ολίγον ανησυχητικό ότι από εκεί που είχαμε μόνο τρείς υποψηφίους: Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, ξαφνικά πήγαμε στους 6!

Προστέθηκαν ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Παύλος Χρηστίδης και ο Παύλος Γερουλάνος... Ειλικρινά δεν ξέρω αν ενδεχομένως υπάρξει και άλλος. Αυτό από μόνο του ενέχει κινδύνους η διαδικασία να δημιουργήσει διασπαστικές τάσεις ή ακόμα και να γυρίσει μπούμερανγκ στο κόμμα και να αρχίσει το λεγόμενο τρολάρισμα από μια μερίδα του εκλογικού σώματος. Ειδικά αν αρχίσουν οι προσωπικές επιθέσεις μεταξύ των υποψηφίων και δεν διατηρηθεί ένα επίπεδο υπάρχει ο φόβος η διαδικασία να μετατραπεί σε... τσίρκο κι αυτό βεβαίως είναι κρίμα διότι υπάρχουν και σοβαροί υποψήφιοι που αγαπούν το κόμμα.

Δεν είναι όλοι οι υποψήφιοι αλεξιπτωτιστές και καιροσκόποι, ούτε αναζητούν όλοι τους μια «επαγγελματική» αποκατάσταση μέσω της υποψηφιότητας. Ούτε είναι όλοι γραφικοί. Δεν θα μπω στην ονοματολογία, αλλά λίγο έως πολύ στην πολιτική πιάτσα κάποια πράγματα είναι γνωστά. Ο κόσμος ξέρει... Ξέρει πολύ καλά ποιοι θα «πουλήσουν» πολιτικά το Κίνημα Αλλαγής την επόμενη μέρα. Κάποιοι από τους σημερινούς υποψηφίους έχουν «βιο και πολιτεία».

Επίσης κάποιοι από τους υποψήφιους γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν θα γεμίσουν ταξί ούτε με τον ταξιτζή και παρόλα αυτά βγαίνουν μπροστά και δηλώνουν ότι θέλουν να γίνουν αρχηγοί του ΚΙΝ.ΑΛ. Αν και ξέρουν ότι δεν μπορούν να μαζέψουν όχι 5.000 υπογραφές, αλλά ούτε 200...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Άνοιξαν Κηφισός και Ποσειδώνος

Κακοκαιρία Μπάλλος: Πού δεν λειτουργούν σχολεία και παιδικοί σταθμοί - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Τζόκερ: Πού συμπληρώθηκαν τα τυχερά δελτία που μοίρασαν 7 εκατ. ευρώ σε έξι τυχερούς