BOMBER

Ανδρέας Λοβέρδος: Ο άνθρωπος που έκανε το ψέμα... επιστήμη

Ανδρέας Λοβέρδος: Ο άνθρωπος που έκανε το ψέμα... επιστήμη

Τελικά ο άνθρωπος δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο - Είπε ψέματα στην ΕΡΤ ότι το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Σουλαδάκης ψήφισε στου παρελθόν ΝΔ και τώρα στηρίζει την υποψηφιότητά του - Όπως αντιλαμβάνεστε ο Σουλαδάκης έγινε έξαλλος

Την ενόχλησή του εξέφρασε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Σουλαδάκης, μετά τα όσα ψευδέστατα είπε για εκείνον ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση, ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε πως «ένα ιστορικό στέλεχος του κόμματος, που είναι τώρα εκτός πολιτικής ψήφισε στην Κρήτη το 2019 Μητσοτάκη και τώρα στηρίζει εμένα, όπως και όλη η οικογένειά του», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι αναφέρεται στον Γιάννη Σουλαδάκη.

Μόλις πληροφορήθηκε για τις εν λόγω δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, ο κ. Σουλαδάκης με ανάρτησή του στα social media χαρακτήρισε ατόπημα την δήλωση αυτή και ανέφερε τα εξής: «Μέγα λάθος σήμερα του Ανδρέα Λοβέρδου στην δημόσια τηλεόραση ο Γιάννης Σουλαδάκης εγώ δηλαδή ουδέποτε ψήφισα Μητσοτάκη».

Μάλιστα, όταν κλήθηκε να διευκρινίσει τι έχει γίνει, απαντώντας σε σχόλιο ακολούθου του στο facebook είπε τα εξής: «Το είπε σήμερα το πρωί στην δημόσια τηλεόραση Το πληροφορήθηκα συμπτωματικά πριν λίγο και αντέδρασα άμεσα διότι και λάθος και ψευδές είναι και απορώ πως το είπε και έχω καλέσει να αποκαταστήσει τα πράγματα πάλι δημόσια».

Η ανάρτηση του κ. Σουλαδάκη

Αργότερα ο κ. Σουλαδάκης επανήλθε με νέα του ανάρτηση, δείχνοντας πως μάλλον το θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ τους έλαβε τέλος, αφού έγραψε πως «ο Ανδρέας Λοβέρδος πριν λίγο στο ραδιόφωνο του Alpha διόρθωσε το λάθος του που με αφορούσε μιλώντας σε εκπομπή στην ΕΡΤ1, ότι δηλαδή ψήφισα Μητσοτάκη, κάτι που δεν έγινε ποτέ».

Πάντως η στήλη σας είχε προειδοποιήσει εγκαίρως για τον Ανδρέα Λοβέρδο. Ο άνθρωπος δεν παίζεται με τίποτα. Είναι ικανός για τα πάντα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Έρχονται αλλαγές στον τρόπο που ψωνίζουμε στα σούπερ μάρκετ

Θεοφάνους: «Είδα τη μητέρα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»

Δίκυκλα από 100 ευρώ: Πώς θα τα αποκτήσετε - Δείτε όλη τη λίστα με τα οχήματα και τις τιμές