BOMBER

O George θέλει τρία debate - Δηλαδή κανένα

O George θέλει τρία debate - Δηλαδή κανένα
Γιατί τους έκανε όλους άνω – κάτω και με το debate,
ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS - Φωτογραφία αρχείου

Ο George ή Jeffrey ή Γιώργος Παπανδρέου, θέλει λέει να γίνουν τρία θεματικά debate που όπως ο ίδιος λέει θα έχουν στόχο «έναν σοβαρό διάλογο». Τώρα, τί εννοεί ο ΓΑΠ σοβαρό διάλογο είναι ένα ζήτημα…

Γιατί όμως τους έκανε όλους άνω – κάτω και με το debate, όπως έκανε και με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του; Η εκπρόσωπός του George στην αρμόδια επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, Έφη Χαλάτση, ζήτησε να δοθεί η δυνατότητα να γίνει το τριθεματικό debate μέσω Zoom.

Αιτιολογία ήταν ότι ο Γ. Παπανδρέου ξεκίνησε τελευταίος τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα και θα πρέπει να διατρέχει την επαρχία τις ημέρες του debate. Θα μου πείτε, στ’ αλήθεια ο ΓΑΠ πιστεύει ότι θα βρεθούν κανάλια να φιλοξενήσουν όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία debate ενός κόμματος του 6%; Προφανώς και δεν πιστεύει κάτι τέτοιο.
Όμως, όπως λέει κι ένα παλιό λαϊκό άσμα: «ο Γιώργος είναι πονηρός κι’ αυτά που λέει μην τα τρως». Ο στόχος του είναι σαφέστατα να τινάξει στον αέρα την όλη διαδικασία και να μην γίνει καμία τηλεοπτική τηλεμαχία.

Είναι σαφές ότι δεν τον συμφέρει να κονταροχτυπηθεί δημοσίως και live με κανέναν υποψήφιο, αφού δεν έχει απαντήσεις για τις σκληρές ερωτήσεις που θα αφορούν το βίο και την πολιτεία του για την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός.

Ο Γιώργης δεν θέλει τηλεμαχίες. Θέλει ασφαλείς, νερόβραστες συνεντεύξεις για να μπορεί να διατηρεί το ρόλο του πρώην πρωθυπουργού, του πρώην προέδρου και του γιου του Αντρέα. Άλλωστε μόνο αυτά έχει να πουλήσει επικοινωνιακά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα για σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο

Εύα Μπουντούρη: Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε

Γωγώ Τσαμπά: Έχασε 22 κιλά και είναι αγνώριστη (video)