BOMBER

Ο Ανδρέας Λοβέρδος εναντίον βουλευτών του ΚΙΝ.ΑΛ. - Δεξιότερος των Δεξιών

Ο Ανδρέας Λοβέρδος εναντίον βουλευτών του ΚΙΝ.ΑΛ. - Δεξιότερος των Δεξιών
Η ταύτισή του με τη Νέα Δημοκρατία είναι πλέον εμφανέστατη.

Απίστευτο κι όμως αληθινό - Με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης ο Ανδρέας Λοβέρδος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον των συναδέλφων του στο ΚΙΝ.ΑΛ. 

Ο άνθρωπος που διεκδικεί την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. ανοίγει πόλεμο με τους βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. και συμπεριφέρεται σα να είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Την στήριξη του στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα την δήλωσε στην τοποθέτηση του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Απαλλαγμένος από την ανάγκη να υπακούω σε κάποιους εσωκοκομματικούς συσχετισμούς για να δώσω και ένα απολύτως δικό μου στοιχείο πολιτικής ταυτότητας. Ως ελεύθερος άνθρωπος ως μέλος της εθνικής αντιπροσωπείας καλούμαι να καταθέσω τις απόψεις μου συμφωνα με την συνείδηση μου χωρις φόβο και χωρίς πάθος. Χωρίς να με δεσμεύει τίποτα. Και σας λέω κύριε υπουργέ ότι παρότι διαφωνώ με κάποια που δεν κάνετε ή κάποια που ρυθμίζετε ψηφίζω ναι και επι της αρχής και επι των άρθρων, όχι όλων» ανέφερε o Ανδρέας Λοβέρδος κατά την τοποθέτηση του στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής, που αναμένεται να ψηφιστεί το σχετικό νομοσχέδιο.

Μάλιστα, εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά βουλευτών του ΚΙΝΑΛ για τη στάση τους απέναντι στο νομοσχέδιο. «Θεωρώ αδιανότητο η εισηγήτρια μας η κυρία Γιαννακοπούλου να έχει πει επανειλημμένα γιατί αργείτε να αυστηροποιήσετε τον Ποινικό Κώδικα και η αείμνηστη προεδρός μας να σας εχει κάνει κριτιική για το ίδιο θέμα. Να έρχονται οι αυστηροποιήσεις των ποινών και εμείς να έχουμε ομιλίες πρωτευόντων βουλευτών μας επι θεμάτων σοβαρών μεν, αλλά που δεν μπαίνουν στην ουσία του σχεδίου νόμου» είπε ο κ. Λοβερδος.

«Είναι δυνατόν να έχουμε μια σειρά από προβλήματα διαρκώς που να αφορούν πληθώρα θεμάτων και κυρίως αυτά που ευαισθητοποιούν περισσότερο κάθε σοβαρό άνθρωπο κάθε αγνό πολίτη όπως είναι τα σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων και να μην υπογραμμίζουμε την καλύτερη ρύθμιση που έρχεται στη Βουλή σήμερα με όλες μας τις δυνάμεις; Το κάνω με όλες μου τις δυνάμεις», κατέληξε στην ομιλία του βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Ο άνθρωπος εμφανίζεται να είναι βασιλικότερος του βασιλέως και η ταύτισή του με τη Νέα Δημοκρατία είναι πλέον εμφανέστατη. Δεν το κρύβει. Προκειμένου να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης στο μέλλον από τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ικανός για όλα, ακόμα και να διαλύσει το Κίνημα Αλλαγής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα για σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο

Εύα Μπουντούρη: Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε

Γωγώ Τσαμπά: Έχασε 22 κιλά και είναι αγνώριστη (video)