BOMBER

Η μάνα και ο πατέρας της 12χρονης πού είναι;

Η μάνα και ο πατέρας της 12χρονης πού είναι;
eurokinissi

Εκτός από τον ανώμαλο 53χρονο που εξέδιδε το 12χρονο κοριτσάκι υπάρχουν δεκάδες άλλοι ανώμαλοι που βίαζαν το κοριτσάκι και ήταν «πελάτες» του 53χρονου

Πίσω από αυτό τον πανάθλιο τύπο δηλαδή υπάρχει μια τεράστια βιομηχανία. Σύμφωνα με τις πρώτες αναλύσεις τα επιβεβαιωμένα ραντεβού τα οποία έκλεισε στο κοριτσάκι είναι περισσότερα από 100, τους τελευταίους 4 μήνες.

Και ποιος ξέρει τι γινόταν πιο πριν. Συνεπώς εδώ μιλάμε ότι μαζί με τον μαστροπό υπάρχουν τουλάχιστον 100 ψυχανώμαλοι παιδεραστές οι οποίοι ακόμα και τώρα κυκλοφορούν ελεύθεροι και είναι υπεράνω υποψίας! Και μπορούν να κάνουν ακόμα μεγαλύτερο κακό σε άλλα ανήλικα παιδιά.

Μιλάμε λοιπόν για ένα τεράστιο κύκλωμα με πλοκάμια το οποίο όχι μόνο πρέπει να εξιχνιαστεί αλλά και να τσακιστεί στη βάση του.

Και επειδή δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, εδώ πρέπει να δούμε ποιος ήταν ο ρόλος της οικογένειας αυτού του 12χρονου παιδιού. Τι έκανε η μάνα του και ο πατέρας του; Που είναι το οικογενειακό του περιβάλλον; Γιατί κανείς δεν μας λέει κάτι γι’ αυτό; Δεν ήξεραν; Ήξεραν και συναινούσαν;

Αντιλαμβάνεστε ότι μια μάνα ή ένας πατέρας δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι μια 12χρονη εκδίδετο από έναν παιδεραστή κι αυτοί δεν είχαν πάρει χαμπάρι… Το έγκλημα λοιπόν είναι ακόμα πιο φρικιαστικό από όσα αρχικά φαίνεται. Εδώ είναι και άλλοι που θέλουν «κρέμασμα».

Διαβάστε επίσης