ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεπόλια: Η απάντηση Οικονόμου για την υπόθεση του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη

Σεπόλια: Η απάντηση Οικονόμου για την υπόθεση του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη
ΙΝΤΙΜΕ

Σε ερώτηση σχετικά με τη σχέση του 53χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη στα Σεπόλια με τη Νέα Δημοκρατία, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Για τη σχέση της Νέας Δημοκρατίας με τον 53χρονο που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στα Σεπόλια ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Τα όσα έχουν αποκαλυφθεί είναι φρικτά, αποτρόπαια. Είναι σοκαρισμένη η κοινωνία. Η Αστυνομία, η Δικαιοσύνη φροντίζουν να αποσαφηνιστεί κάθε πτυχή να τιμωρηθεί ο ενορχηστρωτής και οι συνένοχοι. Με τις αλλαγές του ΠΚ έχουν αυστηροποιηθεί οι ποινές. Αν κριθεί ένοχος και καταδικαστεί μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και με ισόβια.

Πράγματι ήταν μέλος της ΝΔ είναι σε αναστολή η ιδιότητά του. Η οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνιακής εκμετάλλευσης της υπόθεσης, στοχοποιώντας πρόσωπα που έχουν φωτογραφηθεί μαζί του αγνοώντας το ποιόν του, είναι απαράδεκτη και αδιανόητη. Πρέπει να εστιάσουμε στο φρικτό αδίκημα και στη στήριξη του θύματος».

Σχετικές ειδήσεις

Σεπόλια: Ενώπιον του ανακριτή ο 53χρονος που βίασε την 12χρονη - Έντονες αποδοκιμασίες

Μπαλάσκας για τη 12χρονη που ο 53χρονος βίαζε και εξέδιδε στα Σεπόλια: Ελέγχεται και η μητέρα

Σεπόλια: Αρρωστημένος κύκλος παιδόφιλων γύρω από τον 53χρονο - Το ψεύτικο προφίλ-«παγίδα»