BOMBER

H επανάσταση του ανόητου και του αυτονόητου

H επανάσταση του ανόητου και του αυτονόητου

Στην Ελλάδα μάλλον είμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι – «Γεννήθηκε» και… κίνημα γυμνιστών μετά το «κίνημα της πετσέτας»!

Αλλιώς πώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι ο κόσμος ξεσηκώνεται σε χρόνο dt για τις πετσέτες στις παραλίες και για τις πλαζ των γυμνιστών και δεν ξεσηκώνεται κανείς για την ακρίβεια σε βασικά καταναλωτικά αγαθά. Ανεξήγητο.

Δέκα χρόνια για παράδειγμα μας τσάκισαν με τα μνημόνια, έκοψαν 40% το μέσο εισόδημα του Έλληνα, διέλυσαν όλες τις υπηρεσίες στην Υγεία και στην Παιδεία, δέσμευσαν όλη την δημόσια περιουσία του κράτους και δεν άνοιξε ρουθούνι. Η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη επέβαλε capital controls, έκλεισε τις τράπεζες, πήρε τα σπίτια των Ελλήνων και δεν αναπτύχθηκε κανένα κίνημα αντίστασης του… αυτονόητου. Αντίθετα, για ψύλλου πήδημα γίνεται κάθε μέρα και μια επανάσταση!

Χαμός με το κίνημα της πετσέτας και τις ξαπλώστρες στην παραλία και τώρα όπως μαθαίνω γίνεται επανάσταση στη Γαύδο για να μην «κλείσει» η παραλία των γυμνιστών στο Σαρακήνικο.

Όλα τα τσιτσίδια στην πίστα που λέμε…

«Με μαγιό ή χωρίς, στέλνουμε μήνυμα ενότητας και ελευθερίας από τη Γαύδο, ενάντια σε όσους προσπαθούν να μας διχάσουν με συντηρητικές αντιλήψεις», διαβάζω για την intifada των γυμνιστών που έχει σύνθημα: «Τσιτσίδια και ντυμένα όλα ενωμένα».

Κάτι σαν τους δικαιωματιστές. Ο κόσμος καίγεται και το… μαλλί χτενίζεται. Να κάνουμε κάνα gay pride, καμιά παρέλαση για τα δικαιώματα των ισλαμιστών και τι μας νοιάζει που η βενζίνη ξεπερνάει τα 2 ευρώ και τα σύκα έφτασαν 15 ευρώ το κιλό;

Ζούμε την επανάσταση του ανόητου και όχι του αυτονόητου.