BOMBER

Ήρθε… αεράτος από τις ΗΠΑ ο Στέφανος της Ελλάδας

Ήρθε… αεράτος από τις ΗΠΑ ο Στέφανος της Ελλάδας
EUROKINISSI.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε τελικά από τις ΗΠΑ αλλαγμένος και αεράτος, έχοντας στα χέρια του φίμωτρα τα οποία θα μοιράσει σε στελέχη και βουλευτές του κόμματος.

Μετά τον γάμο και το ταξίδι του μέλιτος ο κ. Κασσελάκης ήρθε στο Εκτελεστικό Γραφείο με κοστούμι και γραβάτα και όχι με σορτσάκι όπως συνήθιζε και δεν έκανε καμία απολύτως δήλωση στα… αγαπημένα του κανάλια. Αυτό το τελευταίο είναι πρωτοφανές.

Δεν έκανε ούτε μισή δήλωση, έστω να δείξει την γραβάτα του ή τη βέρα του βρε αδερφέ. Επίσης για πρώτη φορά δεν μίλησε για τον Τάιλερ κάτι που δεν σας κρύβω με ανησύχησε ιδιαίτερα. Μέσα τώρα στη συνεδρίαση τους είπε – ούτε λίγο ούτε πολύ – ότι δεν θα κάνει πίσω με το πογκρόμ των διαγραφών, ενώ τους επέβαλλε και λογοκρισία στα κανάλια.

Όπερ σημαίνει ότι βάζει φίμωτρο και στους βουλευτές και στα υπόλοιπα στελέχη. Για να βγαίνουν, θα παίρνουν την έγκριση από το Γραφείο Τύπου. Δημοκρατικά πράγματα δηλαδή. Η πληροφορία ότι θα τους απαγορεύσει να πηγαίνουν σινεμά, θέατρο, εστιατόρια, δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν από το γραφείο του Μεγάλου Προέδρου Στέφανου της Ελλάδας.

Θέλει λέει πειθαρχία στα ΜΜΕ ο πρόεδρας. Θα τους βάλει σε λίστα προφανώς και θα αποφασίζει ο ίδιος πού θα βγει ποιος… Φαντάζομαι θα τους γράφει και ραβασάκια για το τι θα λένε, τι θα πίνουν και τι θα τρώνε… Ο άνθρωπος ήρθε «ξαναμμένος» από τις ΗΠΑ και έτοιμος να τους… φιλήσει όλους. Άλλωστε μπροστά στις κάμερες έριξε και τις σχετικές αγκαλιές με την Αχτσιόγλου και τον Ευκλείδη…

Σχετικές ειδήσεις