BOMBER

Μπουρλότο ο Τζουμάκας

Μπουρλότο ο Τζουμάκας

Ο Στέφανος Τζουμάκας φιλοξενήθηκε χθες στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Σήμερα» και τα έκανε Κούγκι

Ο άνθρωπος απασφάλισε αλλά είπε και μεγάλες αλήθειες. Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είχε μια έντονη συνομιλία με τους Οικονόμου και Παυλόπουλο και τους κάλεσε φανερά εκνευρισμένος «να αφήσουν τις δεξιές π@π@ρ!$ς».

Επανέλαβε τα όσα λέει από την πρώτη μέρα ότι ο Κασσελάκης είναι δημιούργημα επιχειρηματικών συμφερόντων λέγοντας:

«Ελέγχεται η πολιτική ζωή της χώρας, ο Κασσελάκης είναι η τελευταία τρύπα της φλογέρας… Την εξουσία στην χώρα πρέπει να την έχει η πολιτική ηγεσία και όχι τα αφεντικά της χώρας» είπε αρχικά ο Στέφανος Τζουμάκας.

Τότε ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος του απάντησε: «Εσάς στη Βουλή σας έστελναν τα αφεντικά της χώρας ή ο ελληνικός λαός;». «Ο ελληνικός λαός με έστειλε και τα αφεντικά πέταγαν έξω. Μη με διακόπτεται. Όταν ήμουν στη Βουλή, τα αφεντικά είχαν αγορασμένη την μισή ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Τότε τα είπα και έφυγα» ήταν απάντηση του πρώην βουλευτή.

Μιλάμε για βόμβες. Μπουρλότο ο Τζουμάκας για το τι συνέβαινε στην πολιτική ζωή του τόπου και ποιοι έκαναν κουμάντο τόσα χρόνια. Βεβαίως θα τον βγάλουν γραφικό… όπως και πολλούς άλλους. Είχε και συνέχεια το θρίλερ με τα λεγόμενα Τζουμάκα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου και πρόσθεσε: «Κάτσατε πολλά χρόνια. Υπουργός ήσασταν πολλά χρόνια, κεντρικό στέλεχος πολλά χρόνια…». Το σχόλιο του δημοσιογράφου προκάλεσε την έκρηξη Τζουμάκα, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Αφήστε αυτές τις δεξιές π@π@ρ1ες. Εγώ ήμουν απέναντι. Κάνεις μεγάλο λάθος».

Να σας πω δεν του το’ χα ότι θα απασφάλιζε.