BOMBER

Η «τρομοκράτηση» των βουλευτών στην Ελλάδα και η δεξιά στροφή στην Ε.Ε.

Η «τρομοκράτηση» των βουλευτών στην Ελλάδα και η δεξιά στροφή στην Ε.Ε.

Την ώρα που στην Ελλάδα υιοθετούμε - δήθεν από χώρες της προόδου - των γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, στην Ε.Ε. άρχισαν να στρίβουν το τιμόνι δεξιά.

Δεν προξενεί καμία εντύπωση ότι ακόμα και ο πιο νερόβραστος πολιτικός της Ευρώπης, ο Εμμανουέλ Μακρόν στρίβει το τιμόνι στην εθνική περιχαράκωση;

Για όσους κάνουν ότι δεν βλέπουν ο Γάλλος πρόεδρος προανήγγειλε την εφαρμογή πιλοτικά ενός μέτρου επαναφοράς της σχολικής ποδιάς, που θα μπορούσε να γίνει υποχρεωτική μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Παράλληλα δήλωσε ότι όλα τα παιδιά θα πρέπει να μαθαίνουν τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας «La Marseillaise», παρουσιάζοντας επίσης μια ιδέα να παρακολουθούν όλοι οι μαθητές μαθήματα θεατρικής αγωγής.

Ο Μακρόν υποσχέθηκε επίσης τάξη, «ελέγχοντας καλύτερα τα σύνορά μας, καταπολεμώντας την απολίτιστη συμπεριφορά με διπλασιασμό της αστυνομικής παρουσίας στους δρόμους μας, καταπολεμώντας τα ναρκωτικά, καταπολεμώντας το ριζοσπαστικό Ισλάμ». Ο Μακρόν βλέπει μακριά.

Εδώ στην Ελλάδα κάνουμε τα ακριβώς αντίθετα. Προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να βάλουμε την χώρα στις ράγες της πολυπολιτισμικότητας, του πολύχρομου δικαιωματισμού και των ανοιχτών συνόρων.

Οι βουλευτές που διαφωνούν, «τρομοκρατούνται» ότι θα μπουν σε μαύρη λίστα και ότι θα απομονωθούν αν δεν ψηφίσουν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Ήδη γκέι ζευγάρια διαφημίζουν το δήθεν δράμα τους, με δακρύβρεχτο ύφος, καθημερινά σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα ευτράπελα σε κανέναν δεν προκαλεί εντύπωση ότι όλος ο κόσμος έχει αποθεώσει τον Λάκη Γαβαλά που αν και γκέι είπε την αλήθεια: Τα παιδιά πρέπει να έχουν μπαμπά και μαμά. Μέχρι κι ο Γαβαλάς τους γλεντάει.

Μόνο η τοποθέτηση του Λάκη Γαβαλά για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, την ώρα που η κοινωνία αντιδρά στο νομοσχέδιο που φέρνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έπρεπε να προβληματίζει τους πάντες.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός σχεδιαστής υποστήριξε ότι το ζήτημα πρέπει να εξεταστεί με μεγάλη προσοχή, ενώ εξέφρασε την άποψή του ότι ένα παιδί πρέπει να έχει μητέρα και πατέρα. Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε έθεσε σοβαρά ερωτήματα για την εμπορευματοποίηση της μητρότητας και τόνισε ότι θα πρέπει να δοθεί περισσότερη έμφαση στα ζητήματα της βιωσιμότητας, της εγκληματικότητας, καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν σε προβληματικό περιβάλλον.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν πλήθος αποθεωτικών σχολίων με πολλούς να τονίζουν ότι τιμά τα παντελόνια που φοράει και ότι είναι πιο άντρας από τους νεοδημοκράτες.