Κύριε Τάιλερ, κάτω τα χέρια από τους Εύζωνες
Αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει η εμφάνιση του Τάιλερ του νοσηλευτή με ροζ γραβάτα που είχε πάνω φιγούρες από Εύζωνες – Ούτε ιερό, ούτε όσιο από τον σύζυγο του Κασσελάκη

Ας πει κάποιος στο εθνικό ζευγαράκι ότι για όλα υπάρχει ένα όριο. Κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Κασσελάκη, ο αμούστακος κ. Τάιλερ εμφανίστηκε με ροζ γραβάτα που είχε πάνω τσολιάδες της Προεδρικής Φρουράς προφανώς για να προκαλέσει το πλήθος των οπαδών του ιδίου και του άντρα του.
Καλό θα είναι να εξηγήσει κάποιος στο παλικαράκι ότι η ευζωνική στολή, με τη μακρά ιστορία της, αποτελεί κομμάτι της εθνικής μας ταυτότητας και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη νεότερη ιστορία της Ελλάδας και δεν είναι για να σπας την πλάκα σου… και να κάνεις τον κονιόρδο. Την ίδια γραβάτα είχε επιλέξει να φορέσει σε δημόσια εμφάνισή του στο παρελθόν και ο Στέφανος Κασσελάκης.
Ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας είχε κάνει την ίδια στυλιστική επιλογή σε εκδήλωση στη Νέα Ιωνία κατά την παρουσίαση των πρώτων 20 ονομάτων που συμμετείχαν στις προκριματικές εκλογές για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν θέλουν ας παίξουν με άλλα πράγματα που είναι κοντά στην δική τους κουλτούρα. Ας μην καπηλεύονται ιερούς και στρατιωτικούς θεσμούς.
Η Προεδρική Φρουρά δεν είναι για το ανάστημά τους, ούτε για τους woke δικαιωματισμού τους. Υπάρχουν χιλιάδες άλλες φούστες και φουστίτσες με τις οποίες μπορούν να ασχοληθούν, αλλά όχι με τη φουστανέλα. Οι λεβέντες που φορούν τη φουστανέλα σηκώνουν βαριά κάπα στην πλάτη τους και έχουν γερά guts.