ΑΝΑΛΥΣΗ NEWSBOMB.GR

BOMBER

Το πάρτι αρχίζει μετά το Πάσχα

Το πάρτι αρχίζει μετά το Πάσχα

Η αναγγελία Μητσοτάκη για πρόταση δυσπιστίας κατά του Πολάκη δείχνει τι θα ακολουθήσει μετά τη ραστώνη των πασχαλινών διακοπών - Γαία πυρί μιχθήτω κι όπου βγει... 

Αρχίζει λοιπόν το… πάρτι μετά το Πάσχα.


Ο Μητσοτάκης βρήκε «πάτημα» για να αρχίσει ο πόλεμος στη Βουλή μετά το Πάσχα.

Την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει σε πρόταση δυσπιστίας προς τον Παύλο Πολάκη μετά το Πάσχα με αφορμή την σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Και ελάτε εδώ να τον υπερασπιστείτε» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Debate δεν θέλατε κ. Τσίπρα, debate θα έχετε στη Βουλή και πάρτε τον Πολάκη αγκαλιά καθώς ένα και το αυτό είστε» είπε ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας στην πρόκληση που είχε απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο ΣΕΦ.

«Ντροπή που τον στήριζετε σιωπηλά» είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «απαράδεκτα υπονοούμενα» από τον «ανεκδιήγητο Παύλο Πολάκη, για έναν άνθρωπο του οποίου η προσωπική διαδρομή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας».

«Η εβδομάδα των Παθών για τον κ. Τσίπρα θα ξεκινήσει μετά το Πάσχα. Θα αναγκαστεί είτε να αποπέμψει τον κ. Πολάκη ή να τον στηρίξει ή ακόμα χειρότερα να τον πάρει αγκαλιά» ανέφερε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες αμέσως μετά την ομιλία του.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξήγησε ότι δεν ζήτησε την άμεση ενεργοποίηση της κοινοβουλευτικής διαδικασία σεβόμενος τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Επίσης, εξήγησε ότι με την συζήτηση που θα προκληθεί αμέσως μετά τις εορτές του Πάσχα απαντώνται και οι προσκλήσεις του κ. Αλέξη Τσίπρα για debate. «Εδώ θα γίνει το debate. Στην Βουλή ενώπιον του ελληνικού λαού» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Απαράδεκτη προφανώς η στοχοποίηση του Κυμπουρόπουλου, αλλά εξόχως υποκριτική η «εργαλοιοποίηση» του θέματος από την αντιπολίτευση.