ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Δέκα ημέρες κόλαση

Δέκα ημέρες κόλαση
  • Μέχρι τις 18 Οκτώβρη που θα γίνει η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες θα ζήσουμε ημέρες κόλασης. Στις 19 Οκτώβρη η Ελλάδα θα υπάρχει σαν οργανωμένο κράτος στην Ευρώπη ή θα έχει πέσει σε ένα χάος που θα βάλει σε δοκιμασία ακόμα και την εθνική μας ανεξαρτησία.
  • Οι δραματικές αυτές διαπιστώσεις προέρχονται από διευθυντές μεγάλων ΜΜΕ σε Ευρώπη και Αμερική και μέσα στο Σαββατοκύριακο φτάνουν στην Αθήνα απεσταλμένοι από τους σταθμούς CBS,FOX,BBC, και CNN με πολυπληθή συνεργεία γιατί ήδη στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού κυκλοφορούν πληροφορίες για δραματικά γεγονότα στην Αθήνα που θα προέλθουν από μια κοινωνική έκρηξη λόγω των μέτρων που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση.
  • Συνάδελφοί μου που επικοινώνησαν μαζί του σε Παρίσι, Λονδίνο, Βερολίνο και Ν. Υόρκη μου είπαν ότι ήδη οι πρεσβείες των μεγάλων ξένων χωρών στην Αθήνα τροφοδοτούν με δραματικές αναφορές τις κυβερνήσεις των χωρών τους που έχουν την κοινή διαπίστωση ότι το επόμενο δεκαήμερο παίζονται όλα για όλα για την Ελλάδα.
  • Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπάρχουν ήδη σχέδια αντιμετώπισης εκτεταμένων ταραχών στο κέντρο της Αθήνας δεδομένου ότι οι πληροφορίες που έχουν φτάσει από την ΕΥΠ και την ΕΛ.ΑΣ παρουσιάζουν το σοβαρό ενδεχόμενο μίας επικίνδυνης κοινωνικής έκρηξης.