ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Kυβέρνηση «κουβαρντάδων»: Έξι αντί για πέντε οι δόσεις του ΕΝ.Φ.Ι.Α.

Kυβέρνηση «κουβαρντάδων»: Έξι αντί για πέντε οι δόσεις του ΕΝ.Φ.Ι.Α.

Λαϊκός ξεσηκωμός από την αδιαπραγμάτευτη στάση της κυβέρνησης που προχωρά σε γενναίες ελαφρύνσεις παρά τις διαφωνίες της τρόικας. Μετά την εντολή Σαμαρά να γίνουν 6 οι δόσεις για τον ΕΝΦΙΑ τρέμουν στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες. Η Μέρκελ ζήτησε να συγκληθεί εκτάκτως Σύνοδος Κορυφής καθώς - σύμφωνα με την καγκελαρία - δεν μπορεί να ελέγξει πλέον το αχτύπητο δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου. Στο εσωτερικό της χώρας γίνεται πανηγύρι καθώς οι πολίτες έχουν ξεχυθεί στα πάρκα και στις πλατείες αλαλάζοντας απο μέθη χαράς.

Η είδηση, μόνο χαρά μπορεί να γεμίσει τους πονεμένους Έλληνες. Μετά την συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου, κλείδωσαν τελικώς οι δόσεις για τον ΕΝΦΙΑ από πέντε που αρχικά είχε προβλεφθεί σε... έξι!!!

Μιλάμε για «ανοιχτοχέρηδες». Γαλαντόμοι και κιμπάρηδες, ξεπέρασαν και τον εαυτό τους.

Στο άκουσμα της είδησης εκατομμύρια Έλληνες ξεχύθηκαν στους δρόμους να γιορτάσουν «το χαρμόσυνο ετούτο γεγονότο».

Με δάκρια χαράς βγαίνουν στα μπαλκόνια και φωνάζουν ενί στόματι: «Αντώνη Πάρτα Όλα!!!». Αρκετοί εκ των πολιτών ήδη σπεύδουν στις τράπεζες να δώσουν πίσω τους μισθούς και τις συντάξεις τους (για άλλη μια φορά) προκειμένου να σωθεί η χώρα.

Χαρακτηριστικό του λαϊκού ενθουσιασμού αποτελεί το γεγονός ότι κανείς εκ των πολιτών δεν επιθυμεί να φάει. «Να μείνουμε νηστικοί αρκεί να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ» φωνάζουν απ' άκρη σε άκρη σε όλη την ελληνική επικράτεια. Από την Πύλο μέχρι τη Σκιάθο! Αρκετοί είναι αυτοί που επιθυμούν να χαρίσουν την πρώτη κατοικία τους προκειμένου να ταξιδεύει ο Βαγγέλης με το Εμπραέρ και να μην κουράζεται ο Αντώνης με αυτές τις ισχιαλγίες που τον ταλαιπωρούν σφόδρα!

Κύριε Πρωθυπουργέ λένε κάποιοι κακεντρεχείς ότι την «αγελάδα δεν τη σφάζουν, την αρμέγουν». Κάνουν μέγα λάθος.

Εσείς και οι καταπληκτικοί σας οικονομικοί σύμβουλοι βρήκατε την τελειότερη λύση: «την αγελάδα την αρμέγουμε μέχρι να στάξει αίμα...».

Συνεχίστε ακάθεκτος το θεάρεστο έργο σας. Σκίστε σελίδα - σελίδα τα μνημόνια όπως μόνον εσείς γνωρίζετε.

Εμείς θα είμαστε πλάι σας και θα βροντοφωνάζουμε: «Πρόεδρε, δώσε πόνο!!!»