ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

«Βόμβα» με τις τηλεοπτικές άδειες: Ποιος καναλάρχης κάνει πίσω και δεν δίνει τα χρήματα!

«Βόμβα» με τις τηλεοπτικές άδειες: Ποιος καναλάρχης κάνει πίσω και δεν δίνει τα χρήματα!

Έχουν περάσει μόλις λίγα 24ωρα από το τριήμερο «θρίλερ» της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών και στο Μαξίμου σήμερα, Δευτέρα (05/09/2016) περιμένουν τους νέους καναλάρχες...

Και μπορεί η κυβέρνηση να πανηγυρίζει τόσο για την πραγματοποίηση του διαγωνισμού όσο και για το αντίτιμο στο οποίο δημοπρατήθηκαν οι άδειες, ωστόσο η πραγματικότητα ετοιμάζεται να τη... διαψεύσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον δύο καναλάρχες που πλήρωσαν πανάκριβα τις άδειες φαίνεται να το... ξανασκέφτονται και προκαλούν πανικό στο Μαξίμου, αφού αν συμβεί κάτι τέτοιο ο πολυδιαφημισμένος διαγωνισμός τους θα εξελιχθεί στο απόλυτο φιάσκο!

Συγκεκριμένα, καναλάρχες που κέρδισαν τις άδειες συνειδητοποιούν πια το μεγάλο κόστος, αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν χρήματα και για να «βγάλουν» νέο πρόγραμμα αλλά και για να πληρώνουν τους μισθούς των εργαζομένων, με αποτέλεσμα να εξετάζουν την πιθανότητα να κάνουν πίσω και να μην αποδεχτούν τελικά την άδεια που «χτύπησαν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε μεγάλο εν λειτουργία κανάλι που εξασφάλισε μια εκ των αδειών εξετάστηκε το αποτέλεσμα της δημοπρασίας.

Όπως διαπιστώθηκε, τα ποσά που δόθηκαν είναι αδύνατο να αποσβεστούν ακόμη και μέσα σε μια δεκαετία (!), με αποτέλεσμα να πέσει στο τραπέζι η πρόταση να κάνει πίσω ο σταθμός, να μη δώσει καν την πρώτη δόση που πρέπει να καταβληθεί εντός 15 ημερών και να περιμένει να προκηρυχτεί νέος διαγωνισμός για θεματικές τηλεοπτικές άδειες και να προσπαθήσει σε αυτόν να λάβει μια νέα άδεια, με πολύ λιγότερα χρήματα.

Σχετικές ειδήσεις