ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ: Βοήθεια, καιγόμαστε! – Πάρτε μετά τις 3...(vid)

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ: Βοήθεια, καιγόμαστε! – Πάρτε μετά τις 3...(vid)

Αν αυτός λέγεται κρατικός μηχανισμός, αν αυτοί οι χειρισμοί αποτυπώνουν τα αντανακλαστικά του κράτους, τότε εμείς μάλλον δεν έχουμε καταλάβει κάτι καλά.

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης πυρκαγιάς στη Θάσο, την ώρα που σπίτια είχαν τυλιχθεί στις φλόγες και απειλούνταν ανθρώπινες ζωές, ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας ζητούσε να του τηλεφωνήσουν μετά τις 15:00 γιατί ήταν απασχολημένος και δεν μπορούσε εκείνη τη στιγμή να ασχοληθεί με ένα τέτοιο θέμα.

Όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο, ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Εμανουηλίδης βρίσκεται μέσα στο μέτωπο της φωτιάς στη Θάσο και παίρνει τηλέφωνο στο γραφείο του υπουργού μήπως και μπορέσει να σπρώξει λίγο τα πράγματα και ενισχυθούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ο κ. Εμμανουηλίδης ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια προσπαθώντας να εξηγήσει στους συνεργάτες του κ. Τόσκα ότι η Θάσος καίγεται και πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο καθώς κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Τι του απάντησαν; Να επικοινωνήσει μετά τις 15:00 το μεσημέρι.

«Τον υπουργό λίγο θα ήθελα, αυτή τη στιγμή η Θάσος καίγεται, η φωτιά δεν περιμένει», αναφέρει. Η απάντηση που λαμβάνει από τον δημόσιο λειτουργό στο τηλέφωνο είναι να πάρει μετά τις 3 το μεσημέρι! Στο 2:07 του βίντεο απορεί κι ίδιος με αυτό που ακούει και επαναλαμβάνει: «μετά τις τρεις να γίνει η επικοινωνία; ποια επικοινωνία; Μιλάμε για ανθρώπινες ζωές, δεν μπορούν να περιμένουν. Καιγόμαστε σας λέμε».

Η απάντηση που λαμβάνει είναι ίδια: «Πάρτε μετά τις 15:00»!

Αυτή είναι η απάντηση που θα μείνει στην ιστορία.

Αυτή είναι η κυβέρνηση, αυτός είναι ο κρατικός μηχανισμός όπως τον έχει καταντήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αυτό είναι το προκλητικό, χυδαίο, διεφθαρμένο, ανάλγητο και αδιάφορο κράτος.

Οι μάσκες έπεσαν.

Η αγανάκτηση ξεχειλίζει, η ανασφάλεια περισσεύει για ένα κράτος ανεπαρκές και ανίκανο να υπερασπιστεί τις ζωές των πολιτών του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... Και τα συμπεράσματα δικά σας!

Σχετικές ειδήσεις