ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Η χώρα καίγεται και οι Συριζαίοι θέλουν αποποινικοποίηση του ελεύθερου κάμπινγκ!

Η χώρα καίγεται και οι Συριζαίοι θέλουν αποποινικοποίηση του ελεύθερου κάμπινγκ!

Ζούμε καταστάσεις απόλυτης τρέλας, αδέρφια: Την ώρα που τα «κοράκια» των Θεσμών ετοιμάζονται να βάλουν χέρι στις συντάξεις και το αφορολόγητο, οδηγώντας τη χώρα σε νέο κύμα φτώχειας και εξαθλίωσης, 38 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτουν ερώτηση στη Βουλή, διά της οποίας ζητούν την αποποινικοποίηση του ελεύθερου κάμπινγκ!

Ναι, σωστά διαβάσατε! Εδώ ο κόσμος καίγεται και η γριά χτενίζεται – για να μην πούμε τίποτε χειρότερο...

«Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ελεύθερου κάμπινγκ (άμεση αλληλεπίδραση με το φυσικό περιβάλλον, αυτοοργάνωση, συμβίωση) ανταποκρίνονται στις σωματικές, ψυχικές και πνευματικές ανάγκες πολλών ατόμων, τα οποία αδυνατούν να τις καλύψουν με την καθολική απαγόρευσή του, γεγονός που μεταφράζεται σε στέρηση του συνταγματικού δικαιώματος ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητάς τους», αναφέρουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην ερώτησή τους.

Δεν είναι δυνατόν αυτό που ζούμε! Δεν μπορεί να το ζούμε! Δεν γίνεται! Ύστερα, πώς περιμένει κανείς να πάρει στα σοβαρά αυτή την κυβέρνηση; Βρισκόμαστε μόλις στις αρχές του Απρίλη, δεν έχει περάσει καν το Πάσχα και τα δήθεν αριστερά «καμάρια» της Βουλής σκέφτονται τις καλοκαιρινές τους διακοπές σαν άλλα πρώην παιδιά των λουλουδιών.

Οι παραλληλισμοί έρχονται μοιραία στο νου κάθε λογικού ανθρώπου: Η Ρώμη γινόταν παρανάλωμα του πυρός κι ο Νέρωνας έπαιζε μουσική και τραγουδούσε.

Με τούτους εδώ τους σύγχρονους «Νέρωνες» τι θα γίνει; Τη στιγμή που εκατομμύρια πολίτες στενάζουν από το Μνημόνιο, αυτοί σκέφτονται πώς θα παίζουν γιουκαλίλι σε κάποια ερημική παραλία, με... μπυρόνια και μοχίτο!

Να τους χαίρεστε όσοι τους ψηφίσατε!

Σχετικές ειδήσεις