ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Απίστευτες δικαιολογίες Μπαλαούρα για τη 13η σύνταξη: Δεν φταίω εγώ, φταίει το σύστημα! (vid)

Απίστευτες δικαιολογίες Μπαλαούρα για τη 13η σύνταξη: Δεν φταίω εγώ, φταίει το σύστημα! (vid)

Ειδήσεις | Μάκης Μπαλαούρας: Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τ’ αδικαιολόγητα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, επιχείρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (30/03/2017) να υποβαθμίσει τον σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη ότι είχε λάβει το Δεκέμβριο του 2016 το έκτακτο βοήθημα Τσίπρα, που προοριζόταν για τους χαμηλοσυνταξιούχους, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος λαμβάνει βουλευτική αποζημίωση ύψους 6.000 ευρώ.

ΤΟΝ «ΑΔΕΙΑΖΕΙ» Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: «ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ»

Σε δηλώσεις του από το περιστύλιο της Βουλής, ο κ. Μπαλαούρας υποστήριξε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι κάποιοι επιχειρούν να τον στοχοποιήσουν. «Εμάς τη σύνταξη μας τη δίνει η Τράπεζα της Ελλάδος. Στην προκειμένη περίπτωση τα έδωσα από εκεί που τα πήρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Έμαθα ότι την είδηση την έβγαλε το Star. Εάν το θέμα τους το έδωσε κάποιος μέσα από το σωματείο των συνταξιούχων της Τράπεζας της Ελλάδος, τότε λυπάμαι πάρα πολύ. Και λυπάμαι, γιατί από τη στιγμή που έχω χρηματίσει πολλές φορές και πρόεδρος και μέλος τους Δ.Σ. του σωματείου και έχουμε αγωνιστεί, για να προωθήσουμε τις διεκδικήσεις στην ΤτΕ, γίνονται τέτοια “καρφώματα”».

«Για μένα, στόχος τους ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, συνολικά», συνέχισε ο Μάκης Μπαλαούρας.

Δείτε το βίντεο με τις απίστευτες δικαιολογίες του κ. Μπαλαούρα

Εδώ, λοιπόν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μας εμπαίζει κανονικότατα: μιλάει για «καρφώματα», αλλά δεν μας εξηγεί γιατί δεν ειδοποίησε αμέσως και από την πρώτη στιγμή τους αρμόδιους ελεγκτικούς φορείς, ως όφειλε!

Κι επειδή δεν βρήκε ο... φοβερός και τρομερός Μπαλαούρας κάποια σοβαρή δικαιολογία, όπως, για παράδειγμα, γιατί δεν εντοπίστηκε από την πρώτη στιγμή το λάθος στο λογαριασμό του, αφού δεν ήταν δικαιούχος του έκτακτου βοηθήματος, τα έριξε στις προηγούμενες κυβερνήσεις λέγοντας ότι κληροδότησαν ένα ελλιπέστατο σύστημα ελέγχου για την παράλληλη συνταξιοδότηση!

«Αυτή δεν είναι κατάσταση, να μην μπορούμε να κάνουμε ελέγχους, να μην μπορούμε να κάνουμε διασταυρώσεις. Μέχρι τώρα δεν μπορούσαμε να κάνουμε ελέγχους, τώρα τα ελέγχουμε», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα;

Εντελώς διαφορετική είναι η οπτική που δίνουν στη συγκεκριμένη ενέργεια οι συνδικαλιστές της Τράπεζας της Ελλάδος, οι οποίοι καταγγέλλουν πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν επέστρεψε αυτοβούλως τα χρήματα αυτά, αλλά αναγκάστηκε να το κάνει έπειτα από δική τους παρέμβαση.

Όπως εξήγησε στο CNN Greece, ο Ευάγγελος Γερανιωτάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος, ο κ. Μπαλαούρας αναγκάστηκε να προβεί στην κίνηση της επιστροφής των 300 ευρώ προς τον Σύλλογο Συνταξιούχων και στον Σύλλογο Εργαζομένων Τραπέζης της Ελλάδος, μετά από την αποκάλυψη του γεγονότος, που έγινε με σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Συνταξιούχων, στις 9 Ιανουαρίου 2017.

Κύριε Τσίπρα, ήρθε μάλλον η ώρα να «μαζέψετε» τον βουλευτή σας. Σας εκθέτει με τον χειρότερο τρόπο. Τη στιγμή που μια ολόκληρη χώρα παραμένει χωμένη στο... μπαλαούρο των Μνημονίων, με εκατομμύρια Έλληνες να βιώνουν μια καθημερινή τραγωδία στην τσέπη τους, ο κ. Μπαλαούρας ποιεί την νήσσαν και τα χρεώνει όλα στους «σκοτεινούς κύκλους που τον στοχοποιούν» και στις «κακές προηγούμενες κυβερνήσεις που παρέδωσαν χάος».

Σα δεν ντρεπόμαστε λιγάκι! Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσετε πια;

Σχετικές ειδήσεις