ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Έχουν «ξεφύγει» στον ΣΥΡΙΖΑ: Και ο Μπάρκας τα έβαλε με το Άγιο Φως!

Έχουν «ξεφύγει» στον ΣΥΡΙΖΑ: Και ο Μπάρκας τα έβαλε με το Άγιο Φως!

Πραγματικά, έχει καταντήσει, το λιγότερο, εκνευριστική και γραφική η καθημερινή σπουδή που επιδεικνύουν τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα, με τιμές αρχηγού κράτους.

Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του «χαμηλοσυνταξιούχου» Μάκη Μπαλαούρα, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας αποφάσισε κι αυτός να τα βάλει με τα ιερά και τα όσια, λέγοντας πως «το να μεταφέρεται με τιμές αρχηγού κράτους το Άγιο Φως είναι υπερβολικό».

«Βεβαίως, όμως, θα πρέπει να έρχεται με τις ανάλογες τιμές. Δηλαδή οι Καθολικοί το μεταφέρουν με τιμές αρχηγού κράτους;», είπε ο κ. Μπάρκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Συγγνώμη, κιόλας, κύριε βουλευτά, αλλά εσείς μπορείτε να μας εξηγήσετε προς τι αυτή η εμμονή και η «αλλεργία» που πιάνει το κόμμα σας απέναντι σε καθετί που έχει σχέση με την Πίστη και την Ορθοδοξία και ιδιαίτερα κάθε φορά που γιορτάζεται το Πάσχα;

Έλεος πια με αυτές τις εμμονές της δήθεν αριστεροσύνης σας εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ! Έχετε πρήξει τον κόσμο με τις μνημονιακές πολιτικές σας που κινούνται πέρα και πάνω από κάθε λογική κι έρχεστε τώρα να ζητήσετε και τα ρέστα;

Τη δική σας την κατάντια δεν θα τη σχολιάσετε, που έχετε καταντήσει πιόνια και δεινοί εκτελεστές των Μνημονίων;

Σταματήστε να τα βάζετε με τα ιερά και τα όσια! Σεβαστείτε, επιτέλους, τους πολίτες αυτής της χώρας! Ήμαρτον!

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων