ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μοντέλο και πρώην του Neymar κατηγορεί τα τακούνια της για τη βουτιά μιας Lamborghini Huracan!

Μοντέλο και πρώην του Neymar κατηγορεί τα τακούνια της για τη βουτιά μιας Lamborghini Huracan!

Ένα απίστευτο αλλά όχι σπάνιο συμβάν έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μία Lamborghini να καταλήγει σε μια πισίνα!

Του Γιάννη Σκουφή

Αν το όνομα της Soraja Vucelic σας λέει κάτι είναι επειδή παλιότερα είχε κάποια σχέση με τον πασίγνωστο Neymar Jr. Η playmate κατόρθωσε όμως να έρθει και πάλι στην επικαιρότητα, όχι για κάποιο γεγονός με τον ποδοσφαιρικό αστέρα της Παρί Σαν Ζερμαίν αλλά επειδή κατάφερε να ρίξει μία Lamborghini Huracan σε μια πισίνα!

Μάλιστα το χυμώδες μοντέλο από τη Σερβία κατηγορεί τα δωδεκάποντα τακούνια της για το όλο συμβάν και πως την εμπόδισαν να φρενάρει πριν η άμοιρη Lamborghini πέσει στην πισίνα. Μάλιστα η ίδια, όπως θα δείτε στη συνέχεια, τράβηξε την κατάληξη της περιπέτειάς της με το κινητό της και το ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Στην ανάρτησή της που καταγράφηκε στις Κάννες αναφέρει πως όταν τα ψηλά τακούνια γλιστράνε από το πεντάλ των φρένων τότε η Lamborghini καταλήγει στην πισίνα. Πέρα από το αστείο του πράγματος είναι γεγονός πως οι γυναίκες οδηγοί θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα με τα τακούνια. Και κάτι που ισχύει για όλους την καλοκαιρινή περίοδο είναι προσοχή στην οδήγηση με σαγιονάρες που μπορεί να γλιστρήσουν από το νερό ή τον ιδρώτα!