ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σε ποιον ουρανό υπάρχει ένα γεράκι από 250.000 βελονιές;

Σε ποιον ουρανό υπάρχει ένα γεράκι από 250.000 βελονιές;

Ένας πελάτης της Rolls-Royce είχε την επιθυμία να κεντηθεί ένα γεράκι στον «ουρανό» της Wraith του, η οποία φυσικά και ικανοποιήθηκε.

Του Γιάννη Σκουφή

Ίσως να έχετε ακούσει διάφορες ιστορίες για εκκεντρικούς ιδιοκτήτες υπέρ-πολυτελών μοντέλων, που επιθυμούσαν στο δικό τους αυτοκίνητο να υπάρχουν από σαμπανιέρες ή μπιζουτιέρες μέχρι επενδύσεις από διαμάντια και βαφές με ρινίσματα χρυσού. Ή την περίπτωση μιας χήρας που ήθελε οι ξύλινες επενδύσεις στη νέα της Bentley να είναι από την αγαπημένη τριανταφυλλιά στον κήπο του μακαρίτη.

Φυσικά καμία ή σχεδόν καμία επιθυμία δεν μένει ανικανοποίητη, ακόμα και να πρόκειται για την ένθεση στο δερμάτινο ουρανό μιας Rolls Royce Wraith του πιο γρήγορου γερακιού στον κόσμο, του Penegrine Falcon.

Προκειμένου το γεράκι, που τελικά κεντήθηκε στο δέρμα με περισσότερες από 250.000 βελονιές, να είναι όσο το δυνατόν πιο αληθοφανές οι ειδικοί της βρετανικής εταιρείας το ανέλυσαν πλήρως και δημιούργησαν διάφορες εκδοχές προκειμένου να επιλεγεί η τελική στην οποία τονίζεται με ακρίβεια το πέταγμα και η δυναμική των κινήσεών του.

Πάντως ο πελάτης της συγκεκριμένης Wraith πρέπει να είχει ιδιαίτερη αδυναμία στα Pelegrine Falcon, καθώς έβαλε να του κεντήσουν το σχήμα των φτερών στις δερμάτινες επενδύσεις των πίσω σχέσεων αλλά και να σχεδιάσουν ανάλογα λογότυπα για το αμάξωμα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Σχετικές ειδήσεις