ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Lamborghini Huracan θα έχει καθήκοντα αυτοκινήτου Follow Me στο αεροδρόμιο της Bologna

H Lamborghini Huracan θα έχει καθήκοντα αυτοκινήτου Follow Me στο αεροδρόμιο της Bologna

To μικρό super car της Lamborghini μπορεί να είναι ακατάλληλο για το συγκεκριμένο ρόλο αλλά είναι βέβαιο πως θα κλέψει όλα τα βλέμματα.

Του Γιάννη Σκουφή

Τα αυτοκίνητα με τα σήματα Follow Me και τον ειδικό φάρο που κατευθύνουν τα αεροπλάνα (σχεδόν) σε κάθε αεροδρόμιο είναι συνήθως αρκετά ψηλά, με τα SUV ή τα ημιφορτηγά να είναι τα πλέον κατάλληλα.

Το ύψος σαφώς και δεν περιλαμβάνεται στα χαρακτηριστικά της Lamborghini Huracan αλλά αυτό δεν εμπόδισε καθόλου τη διοίκηση του αεροδρομίου της Μπολόνια στην Ιταλία να αποκτήσει μια για ακριβώς αυτόν το ρόλο. Με πλήρη εξοπλισμό προκειμένου να μπορεί να τον καλύψει απόλυτα και με μια βαφή αμαξώματος που πιστώνεται στο Centro Stile της εταιρείας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Η Huracan Follow Me δεν βέβαια η top Evo αλλά η πισωκίνητη, στην οποία ο V10 των 5.200 κυβικών αποδίδει 580 ίππους και εξασφαλίζει ένα 0-100 χλμ./ ώρα σε μόλις 3,4 δεύτερα και μια τελική ταχύτητα που ξεπερνά κατά πολύ τα 300 χλμ./ ώρα. Για να μπορεί να εκτελεί πάντα τα καθήκοντά της… Από την άλλη η προσοχή των επιβατών είναι εξασφαλισμένη 100%.