ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μια σύγχρονη Lamborghini LM002 θα ήταν ίσως ακόμα καλύτερη από την Urus

Μια σύγχρονη Lamborghini LM002 θα ήταν ίσως ακόμα καλύτερη από την Urus

H Urus δεν είναι το πρώτο τζιπ της θρυλικής ιταλικής εταιρείας, μιας και έχει προηγηθεί η θηριώδης LM 002.

Του Γιάννη Σκουφή

Πριν από 34 χρόνια παρουσιάστηκε η Lamborghini Urus ένα από τα πιο τρελά αυτοκίνητα που έχουν κυκλοφορήσει στους δρόμους. Το έχουν κυκλοφορήσει βέβαια είναι τρόπος του λέγειν, μιας και από το 1986 έως και το 1992 κατασκευάστηκαν μόλις 301. Πολλές από τις οποίες κατέληξαν στις χώρες του Κόλπου και λιγότερες στις ΗΠΑ

Το τρελό αναφέρεται στο ότι πρόκειται για ένα τζιπ και μάλιστα σε μια εποχή που τα αυτοκίνητα του είδους ήταν ή στρατιωτικά ή ειδικής χρήσης, το οποίο βασιζόταν στο τότε κορυφαίο super car της μάρκας, την Diablo, είχε τον V12 των 5.200 κυβικών και των 450 ίππων της διάσημης Countach και έφτανε τα 200 χλμ./ ώρα. Ταχύτητα απίστευτη για τα τότε δεδομένα.

Το ερώτημα είναι πως θα μπορούσε να είναι μια σύγχρονη Lamborghini LM 002 και την απάντηση τη δίνει η δημιουργία ενός ειδικού στη σχεδίαση και το photoshop. Η οποία έχει ενσωματώσει πολλά στοιχεία από τη σύγχρονη και ιδιαίτερα επιτυχημένη Urus και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Λέτε η LM 002 να κυκλοφορήσει και πάλι στους δρόμους; Από τη στιγμή που η Lamborghini αρέσκεται στο να παρουσιάζει ειδικά μοντέλα περιορισμένης παραγωγής τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί: