ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Καναδός μόλις αποκατέστησε το σοβαρό πρόβλημα όρασής του αγόρασε μια Corvette!

Καναδός μόλις αποκατέστησε το σοβαρό πρόβλημα όρασής του αγόρασε μια Corvette!

Εξαιτίας των εκ γενετής προβλημάτων όρασης που αντιμετώπιζε δεν μπορούσε να οδηγεί.

Του Γιάννη Σκουφή

Τον Mike Schickerowski δεν θα τον γνωρίζετε, όμως άθελά κατάφερε να γίνει viral στο διαδίκτυο. Και αυτό γιατί από τη στιγμή που κατάφερε πλέον να βλέπει καθαρά ώστε να μπορέσει να βγάλει άδεια οδήγησης το πρώτο που έκανε για να το γιορτάσει ήταν να αγοράσει μια ολοκαίνουργια Corvette!

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος πλέον Mike είχε γεννηθεί με μια πολύ σοβαρή πάθηση στα μάτια του που δεν του επέτρεπαν να βλέπει καθαρά αλλά πολύ θαμπά και θολά. Νομικά ανήκε στην κατηγορία των τυφλών και φυσικά δεν μπορούσε να αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης. Πριν από μόλις δύο χρόνια όμως μια κλινική στην Καλιφόρνια εφαρμόζοντας μια νέα μέθοδο θεραπείας του αποκατέστησε πλήρως την όρασή του.

«Ο νυσταγμός που είχα ήταν βασικά μια ακούσια κίνηση των ματιών. Αν έχετε τραβήξει ποτέ μια φωτογραφία με την κάμερά σας και την έχετε βγάλει κουνημένη τότε μπορείτε να καταλάβετε για τα συμπτώματα θολούρας που είχα. Ο εγκέφαλός μου δεν ερμήνευε ποτέ μια σταθερή καθαρή εικόνα. Τώρα τα πάντα διορθώθηκαν» λέει πανευτυχής ο Schickerowski.

Ο οποίος είχε τόσο μεγάλη προσμονή για να βλέπει κανονικά προκειμένου να ικανοποιήσει ένα μεγάλο του πάθος: αυτό για τα αυτοκίνητα. Έτσι, ο Mike, ο οποίος μόλις πήρε το δίπλωμά του με την «πρώτη» έσπευσε να αγοράσει μια ολοκαίνουργια Corvette προκειμένου να την οδηγεί κάθε μέρα μαζί με τα δύο του παιδιά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Κλείδωσε» ο μίνι ανασχηματισμός: Θέμα ωρών οι ανακοινώσεις - Δείτε τα ονόματα