ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πόσα αυτοκίνητα αγόρασε ο Floyd Mayweather μέσα σε μια εβδομάδα;

Πόσα αυτοκίνητα αγόρασε ο Floyd Mayweather μέσα σε μια εβδομάδα;

Ο πασίγνωστος μποξέρ δεν έχει κρύψει στιγμή πόσο του αρέσει η πολυτελής ζωή και τα ακριβά αυτοκίνητα. Και για αυτό αποφάσισε να βγει για ψώνια και να «χαλάσει» ένα εκατομμύριο δολάρια!

Του Γιάννη Σκουφή

Στην περίπτωση που δεν τον γνωρίζετε ο Mayweather είναι ένας από τους πιο πετυχημένους πυγμάχους όλων τον εποχών και ο κορυφαίος της προηγούμενης δεκαετίας. Ο τρόμος των rings ήταν ευρέως γνωστός για τα knockouts και τα uppercuts του, έχοντας κατακτήσει 15 φορές τη ζώνη του παγκόσμιου πρωταθλητή, σε διάφορες κατηγορίες κιλών και έχοντας 50 νίκες και καμία ήττα στο ενεργητικό του.

Ως πρώην επαγγελματίας μποξέρ και νυν επαγγελματίας promoter του αθλήματος, ο 44χρονος Αμερικανός απολαμβάνει ακόμη περισσότερα τα καλά της ζωής, καθώς από παλιά είναι γνωστός για την αδυναμία του στη χλιδή, στις όμορφες γυναίκες και τα αυτοκίνητα.

Μάλιστα, οι φήμες λένε πως ο Mayweather διατηρεί μια συλλογή με περισσότερα από 100 αυτοκίνητα (η οποία έχει μια εκτιμώμενη αξία πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ) και πρόσφατα αποφάσισε να την διευρύνει ακόμη περισσότερο. Έτσι πέρασε μια εβδομάδα με shopping-therapy ξοδεύοντας ένα εκατομμύριο δολάρια και αγοράζοντας συνολικά 9 αυτοκίνητα!

Πιο αναλυτικά τρία Dodge Challenger, δύο Dodge Charger και ένα Dodge Journey -μάλλον έχει αδυναμία στην Dodge- ενώ από εκεί και πάνω η λίστα γίνεται σαφώς πιο ακριβή χάρη σε μια ολοκαίνουργια Mercedes- Maybach και σε μια Mercedes S560.

Όλα αυτά τα αυτοκίνητα ο Mayweather τα αγόρασε για να τα δωρίσει σε φίλους, στενούς συνεργάτες και συγγενείς του, ενώ στη συνέχεια είπε να κάνει και ένα δώρο στον εαυτό του παραγγέλνοντας δύο Rolls-Royce. Δυστυχώς, όμως, η αντιπροσωπεία είχε διαθέσιμη μόνο μια λευκή Ghost, την οποία ο Mayweather τελικά αγόρασε. Όσο για την άλλη Rolls-Royce θα χρειαστεί να περιμένει λίγο παραπάνω…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων: Πότε επανέρχεται η μουσική στην εστίαση – Τι αλλάζει σε γάμους και ωράριο κυκλοφορίας