ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Gator της John Deere είναι μια πολύ ειδική έκδοση

Το Gator της John Deere είναι μια πολύ ειδική έκδοση

Η γνωστή αμερικανική εταιρεία γεωργικών μηχανημάτων ανακοίνωσε μια ειδική εταιρία που αποτίνει φόρο τιμής στους βετεράνους του στρατού.

Του Γιάννη Σκουφή

Το περίεργο αυτό αυτοκινητάκι που βλέπετε προορίζεται για μεταφορές σε δύσβατες αγροτικές περιοχές και για αυτό έχει ένα μικρό χώρο φόρτωσης και θέσεις για δύο άτομα. Tα Gator έχουν την δυνατότητα να μπουν σε μονοπάτια με λάσπη, να σκαρφαλώσουν σε απότομες πλαγιές, να κινηθούν σε δύσβατα χωράφια και όλα αυτά τα χρόνια έχουν χτίσει την εικόνα του ανθεκτικού και αξιόπιστου μηχανήματος για όλες τις δουλειές.

Και επειδή η ζήτηση έχει ξεπεράσει την επαγγελματική χρήση και έχει αποκτήσει και μια ευρύτερη lifestyle διάσταση η John Deere είπε να λανσάρει και την Honor Edition η οποία ξεχωρίζει από τα χρώματα παραλλαγής των στρατιωτικών οχημάτων σε επιχειρήσεις στην έρημο ή σε περιοχές με άμμο. Ταυτόχρονα τα αστεράκια δημιουργούν μια συσχέτιση με τον αμερικανικό στρατό, ενώ οι μαύρες ζάντες, η μάσκα καθώς και άλλες λεπτομέρειες ολοκληρώνουν το στρατιωτικό πακέτο.

Μάλιστα η John Deere έχει και αρκετά προαιρετικά στοιχεία εξοπλισμού, όπως το ηλεκτρομηχανικό κιτ ανύψωσης της καρότσας ή τα ελαστικά παντός εδάφους της Maxxis, τα οποία μπορείτε να τα δείτε και στις φωτογραφίες μας

Την κίνηση του ειδικού Gator έχει αναλάβει ένας τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας 810 κυβικών και 43 ίππων. Η κίνηση μεταφέρεται μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT στους τέσσερις τροχούς ώστε το Gator να ξεπερνά τα πιο δύσκολα εμπόδια που θα βρεθούν στο διάβα του.

«Η εταιρία μας έχει μια μεγάλη διαδρομή με τον αμερικανικό στρατό και τους βετεράνους που θυσιάστηκαν για να προστατεύσουν τη χώρα», δήλωσε η Maureen McCormack, διευθύντρια εμπορικής διάθεσης της John Deere για τα Gator.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG - Φωτιά ΤΩΡΑ: Πύρινη κόλαση σε Ηλεία και Εύβοια - Καίγονται σπίτια