ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Bugatti μπαίνει στον χώρο της ένδυσης

H Bugatti μπαίνει στον χώρο της ένδυσης

Η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε την συνεργασία της με την ιταλική UYN (Unleash Your Nature) για το λανσάρισμα νέων «μοντέλων» ρούχων και παπουτσιών.

Του Γιάννη Σκουφή

Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα όχι η τελευταία που ακούμε για έναν κατασκευαστή αυτοκινήτων να συνεργάζεται με μια εταιρεία από τον χώρο της ένδυσης. Η είδηση όμως έχει ένα ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και αφορά την πασίγνωστη Bugatti της οποίας τα σήματα θα φιγουράρουν σε μοδάτα ρούχα και παπούτσια της εταιρίας UYN.

Πέρα από τα λογότυπα της μάρκας όλα τα προϊόντα θα έχουν το μοτίβο σχεδιασμού C, θα κατασκευάζονται στα κεντρικά γραφεία της UYN στην Asola της Ιταλίας και θα υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ της Bugatti και του τοπικής ακαδημίας έρευνας και μηχανικής της ενδυματολογίας αθλητισμού.

Και αυτό επειδή ανάμεσα στις προδιαγραφές των UYN υπάρχει δυνατότητα «dry-fit», δηλ. τα ρούχα που αναπνέουν και στεγνώνουν γρήγορα προσφέροντας συνεχώς μια ελαφριά αίσθηση στο άτομο που τα φορά. Ειδικότερα τα παπούτσια θα έχει ένα πλεκτό ύφασμα 3D δίχως ραφές και με ειδική επιφάνεια εξαερισμού.

Στην σχετική ανακοίνωση των δύο εταιρειών αναφέρθηκε πως η νέα κολεξιόν θα παρουσιαστεί λεπτομερώς αυτό το φθινόπωρο και θα είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο και σε επιλεγμένα καταστήματα. Η συλλογή αναμένεται να επεκταθεί περαιτέρω μετά την αρχική κυκλοφορία με περισσότερα προϊόντα.

«Στη Bugatti, δεν σταματάμε ποτέ να ξεπερνάμε τα όρια σε όλους τους τομείς. Η πρωτοπορία και ο καθορισμός νέων προτύπων είναι μέρος της φύσης μας, για αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την UYN για να λανσάρουμε τη νέα συλλογή "UYN for Bugatti"», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Bugatti, Stefan Winkelmann . «Ανυπομονώ να δοκιμάσω αυτά τα προϊόντα και δεν έχω αμφιβολία ότι πολλοί λάτρεις της Bugatti θα κάνουν το ίδιο».