ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μια Cadillac για τους επαγγελματίες

Μια Cadillac για τους επαγγελματίες

Η εικονιζόμενη Cadillac με τους τρείς άξονες και τους έξι τροχούς είναι μια βαριά μετασκευή που πωλείται για 100.000 δολάρια.

Του Γιάννη Σκουφή

Η Cadillac δεν έχει παρουσιάσει ποτέ στην ιστορία της κάποιο ημιφορτηγό. Άλλωστε κάτι τέτοιο θα ήταν εντελώς ανάρμοστο για το προφίλ μιας μάρκας που έχει γίνει γνωστή μέσα από τις πολυτελείς λιμουζίνες της. Ωστόσο, αυτό δεν αποθαρρύνει τους λάτρεις των μετασκευών από το να παρουσιάζουν τις δικές τους εμπνεύσεις.

Μια από αυτές έχει να κάνει με τον ιδιοκτήτη ενός Chevrolet Silverado του 2004 ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει το εντελώς το εμπρός του μέρος και να το κάνει ίδιο με αυτό μιας Cadillac Escalade.

Το «αγροτικό» που βλέπετε είχε αρχικά χρησιμοποιηθεί για την μεταφορά αγωνιστικών στην Καλιφόρνια. Είναι κατάμαυρο και για την περίσταση η κανονική του ανάρτηση αντικαταστάθηκε από πνευματική με ρυθμιζόμενη απόσταση από το έδαφος. Ακόμη και η καρότσα μπορεί να ανυψωθεί ή να χαμηλώσει μέσω ενός υδραυλικού μηχανισμού.

Κάτω από το καπό της ψεύτικης Cadillac βρίσκεται ένας V8 8.600 κυβικών με δύο τουρμπίνες της Garrett ώστε η ισχύς να εκτοξευθεί στο μέγιστο των 1.425 ίππων και στα 2.655 Nm.

Όσο για το εσωτερικό δεν υπάρχει κάποια εικόνα πέρα από αυτή της πόρτας. Ακόμη και έτσι, ο τρόπος με τον οποίο έχουν προσαρμοσθεί τα δύο ηχεία με το τουίτερ στην πόρτα μας προϊδεάζει για το γούστο που θα χαρακτηρίζει την καμπίνα με το μπεζ δερμάτινο σαλόνι και το aftermarket ηχοσύνολο της Kenwood.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για βιτριόλι: Σήμερα οι κρίσιμες καταθέσεις των γιατρών - Τι θα υποστηρίξουν

«Έπεσε» το Facebook: Αυτή ήταν η αιτία για το παγκόσμιο blackout

«Εunomia 2021»: Η άσκηση που ταπείνωσε τους Τούρκους – Τετραμερής ασπίδα στην Ανατολική Μεσόγειο