ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Χριστουγεννιάτικα δώρα με την υπογραφή της Bugatti

Χριστουγεννιάτικα δώρα με την υπογραφή της Bugatti

Η Bugatti διαθέτει μια πλούσια συλλογή χριστουγεννιάτικων δώρων που ξεκινούν από 45 ευρώ και φτάνουν έως τις 410.000 ευρώ.

Του Γιάννη Σκουφή

Για όσους έχουν πάθος με την ταχύτητα και τα πανάκριβα αυτοκίνητα η περίοδος των Χριστουγέννων είναι η πιο ελκυστική για να κάνουν δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα ή ακόμα και στον ίδιο τους τον εαυτό.

Μάλιστα, τα καταστήματα που πωλούν είδη ένδυσης, ρολόγια, καπελάκια και διάφορα άλλα προϊόντα και αξεσουάρ με τα σήματα πασίγνωστων εταιριών, όπως είναι οι Ferrari, Lamborghini, Porsche κ.α., αυτές τις άγιες μέρες τρέχουν και δεν φτάνουν.

Εννοείται ότι η Bugatti βρίσκεται πολύ ψηλά τόσο ως επιλογή όσο και στην τιμή. Για παράδειγμα, ένα από τα πιο ελκυστικά προϊόντα που υπάρχουν με τα σήματα της γαλλικής φίρμας είναι τα ακουστικά Master & Dynamic MW08 Bugatti.

Με τιμή περίπου 365 ευρώ, αυτά τα ακουστικά με ενεργητική ηχοακύρωση διατίθενται σε τρία κομψά χρώματα και διαθέτουν έξι μικρόφωνα για την ενίσχυση της ακύρωσης θορύβου και της διαύγειας των κλήσεων Bluetooth.

Για όσους έχουν μικρότερο προϋπολογισμό, η Bugatti προσφέρει σε Lego Technic την Bolide, με μόλις 45 ευρώ. Αν θέλετε να γιορτάσετε το νέο έτος υπάρχει ένα μπουκάλι σαμπάνιας Carbon αξίας 300 ευρώ με ειδική επιγραφή Bugatti Bolide.

Για κάτι πιο ακριβό υπάρχει το ρολόι Bugatti Ceramique Titane Edition με τιμή από 1.177 ευρώ ή τα γυαλιά ηλίου Bugatti αξίας 1.820 ευρώ.

Για όσους έχουν πιο βαθιές τσέπες, η Bugatti σε συνεργασία με το βρετανικό Asprey προσφέρει μια περιορισμένη έκδοση 111 κοσμημάτων «αυγών». Τα αυγά, αξίας μεταξύ 18.000 και 182.000 ευρώ το καθένα, αποτελούν μια εξωφρενική επιλογή δώρου.

Η πολυτελής γκάμα της Bugatti δεν σταματά εκεί αφού προσφέρει ηχεία που εξελίχθηκαν από κοινού με την Tidal-Audio, με τιμή περίπου 410.000 ευρώ ή ένα χρυσό ρολόι tourbillon κατασκευασμένο από την Jacob & Co αξίας άνω των 390.000 ευρώ.

Τελικά, είτε ονειρεύεστε την υπερβολή, είτε αναζητάτε ένα ακριβό δώρο δείχνοντας την εκτίμηση σε κάποιο πρόσωπο ή στον εαυτό σας, η συλλογή χριστουγεννιάτικων δώρων της Bugatti είναι γεμάτη από επιλογές για μικρά ή μεγάλα πορτοφόλια.