ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Honda:Επετειακό Μοντέλο Gold Wing F6B

Honda:Επετειακό Μοντέλο Gold Wing F6B

Η επετειακή Gold Wing F6B, τιμά 40 χρόνια παραγωγής και αποκτά cruise control, όπισθεν, αναμνηστικά σήματα και μοναδική βαφή matt bullet silver.

Η τάση για μοτοσυκλέτες Bagger υπήρξε ιδιαίτερα δημοφιλής την τελευταία δεκαετία. Η σχεδιαστική φιλοσοφία των δικύκλων αυτών θέλει τις Touringμοτοσυκλέτες να... γδύνονται διατηρώντας μόνο ένα ζευγάρι τσάντες πίσω, κοντή ζελατίνα και μικρό φέρινγκ.

Πρόκειται για την παρουσίαση μιας γνήσιας, custom προσέγγισης στην παραδοσιακή αρένα των μοτοσυκλετών τουρισμού, με ένα συνδυασμό cool αξιοπιστίας, γνήσιας πρακτικότητας και φρέσκου, συναρπαστικού στυλ εμπνευσμένου από τις ανάγκες μιας νεώτερης γενιάς αναβατών.

Το 2013, η Honda αποκάλυψε μία νέα γενιά Gold Wing που προστέθηκε στο απαράμιλλο αρχικό μοντέλο. Η Gold Wing F6B ήταν γυμνή, κομψή και άνετη, μισή custom, μισή cruiser. Αλλά η Gold Wing F6B ήταν μία πραγματική Bagger, μία μοτοσυκλέτα τουρισμού με ουσία και έναν απίστευτα ψυχωμένο, επίπεδο εξακύλινδρο κινητήρα - κόσμημα της Honda.

Ο κινητήρας 1832 κ.εκ της Gold Wing F6B είναι ένα έργο τέχνης, αλλά στην πραγματικότητα το στυλ της Gold Wing F6B είναι το πρώτο οπτικό ερέθισμα που μαγνητίζει την προσοχή. Η κοντή ζελατίνα, οι χυτές γραμμές από μπροστά μέχρι πίσω και - για το 2015 - η νέα βαφή Matt Bullet Silver Metallic, με φόντο το μαύρο πλαίσιο, το πιρούνι, το ψαλίδι και τους τροχούς, χαρίζει στη μεγαλύτερη Bagger της Honda μία αέρινη, cool παρουσία. Οι θέσεις οδήγησης προσφέρουν άνεση και υποστήριξη σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων γα αναβάτη και συνεπιβάτη, ενώ το ηχοσύστημα 4 ηχείων εγγυάται ηχητικές απολαύσεις από το RDS στερεοφωνικό σύστημα.

H όπισθεν αποτελεί πλέον εργοστασιακό εξοπλισμό της F6B. Με έλεγχο από το δεξιό γκριπ και λειτουργία μέσω της ηλεκτρικής μίζας, η όπισθεν βοηθά τον αναβάτη να ξεπαρκάρει τη μοτοσυκλέτα του από χώρο στάθμευσης σε ανηφόρα, ανεξάρτητα από την ύπαρξη συνεπιβάτη. Η δεύτερη προσθήκη - ηλεκτρονικό cruise control – αυξάνει τα επίπεδα άνεσης σε ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο.