ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Vertu: Ένα smartphone για την Bentley με τιμή 12.500€

Vertu:  Ένα smartphone για την Bentley με τιμή 12.500€

H Vertu σε συνεργασία με την Bentley, δημιούργησε ένα νέο Android smartphone, το οποίο απευθύνεται σε ένα εξαιρετικά περιορισμένο κοινό.

Γνωστή για τις υπερβολές της σε ότι αφορά την κατασκευή και την τιμολόγηση των προϊόντων της η Vertuθα κατασκευάσει ένα κινητό τηλέφωνο, που απευθύνεται σε ένα μία κλειστή αγορά. Μία αγορά η οποία μπορεί να δώσει το ποσό των 12.500€ ευρώ για να το αποκτήσει.

Πρόκειται για ένα SignatureTouch με οθόνη αφής ανάλυσης FullHighDefinition1080p, 4,7 ιντσών και φορά τετραπύρηνο επεξεργαστή QualcommSnapdragon 801 στα 2,3 Ghz.

Τρέχει λειτουργικό Android 4.4 KitKat, είναι 4G και μπορεί να φορτιστεί και ασύρματα. Η εσωτερική μνήμη είναι στα 64 GB και η κάμερα στα 13 Megapixel με διπλό LEDflash. Στο μπροστά μέρος της συσκευής υπάρχει κάμερα 2,1 Megapixel. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 2.275 mAh και έχει αυτονομία 15 ωρών συνεχόμενης ομιλίας και 380 ωρών αναμονής.

Η οθόνη έχει κάλυμμα από κρύσταλλο ζαφειριού και το smarthphone συνοδεύεται από μια δερμάτινη θήκη με το λογότυπο της Bentley.

Η Vertu το έχει εξοπλίσει και με ένα αποκλειστικό application με εξειδικευμένο περιεχόμενο Bentley, μέσω του οποίου ο κάτοχός του θα μπορεί να βρει διαδρομές και ιδέες για ταξίδια, αλλά και ειδικά άρθρα για τα μοντέλα της Bentley.

Θα κατασκευαστεί σε μόλις 2.000 αντίτυπα, με την Vertu να το διαθέτει αποκλειστικά στην αγορά μέσα από τις boutique της σε όλο τον κόσμο.