ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

McLaren: Αναδιάρθρωση του τεχνικού τμήματος

McLaren: Αναδιάρθρωση του τεχνικού τμήματος

Αλλαγές στη McLaren και το τεχνικό της τμήμα. Επιστροφή για τον Peter Prodromou, αποχώρηση για τον Sam Michael και υποχρεωτική άδεια για τον Doug McKiernan (πρώην επικεφαλής αεροδυναμικής).


«Προσπαθούμε πολύ σκληρά ώστε η McLaren να επιστρέψει εκεί που ανήκει, δηλαδή στην κορυφή» δήλωσε η υπεύθυνη τύπου της McLaren Silvia Frangipane Hoffer και πρόσθεσε:

«Για να το επιτύχουμε αυτό έχουμε αξιολογήσει όλες μας τις κινήσεις και στρατολογήσαμε μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της F1. Το επόμενο στάδιο είναι να βεβαιωθούμε πως δεν υπάρχει αλληλοεπικάλυψη καθηκόντων και έχουμε τους σωστούς ανθρώπους στα σωστά πόστα. Έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με μια μικρή ομάδα ανθρώπων οι οποίοι δυστυχώς δεν έχουν κάποιο ρόλο σε αυτή τη νέα δομή της ομάδας. Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε την απαραίτητη υποστήριξη σε όσους τη χρειάζονται».


Η McLaren έχει διαψεύσει τις φήμες που ήθελαν τους Jonathan Neale (διευθύνων σύμβουλος) και Tim Goss (τεχνικός διευθυντής) να φλερτάρουν κι αυτοί με αποχώρηση. Ίσως περιλαμβάνονται στην... μικρή ομάδα ανθρώπων που αναφέρει στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας.

Σχετικές ειδήσεις