ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1 McLaren: Δοκιμές της MP4-29H στο Silverstone

F1 McLaren: Δοκιμές της MP4-29H στο Silverstone

Tην πρώτη της εμφάνιση κάνει την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στο Silverstone η McLaren-Honda μετά την επιστροφή του Ιάπωνα κατασκευαστή στα Grand Prix.

Η επιστροφή της McLaren-Honda θα γίνει στα... πάτρια εδάφη και την πίστα του Silverstone την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου. Για να είμαστε περισσότερο ακριβείς, αυτή η McLaren (με το όνομα MP4-29H) βασίζεται στο μονοθέσιο του 2014 με όλα τα μηχανικά μέρη και ηλεκτρονικά συστήματα της Honda. Η κατασκευή αυτού του... ενδιάμεσου μονοθέσιου έγινε ώστε να λυθούν όλα τα προβλήματα νεότητας πριν η MP4-30 του 2015 εμφανιστεί στην πίστα της Αυστραλίας.

Οι δοκιμές στο Silverstone θα γίνουν στο πλαίσιο του «filming day», μίας ημέρας κινηματογράφησης και φωτογράφισης, που έχουν όλες οι ομάδες. Όλες οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα δοκιμών υπό το πλαίσιο «filming day» αλλά τα χιλιόμετρα που μπορούν να καλύψουν είναι περιορισμένα. Επίσης δεν χρησιμοποιούν τα κανονικά ελαστικά της Pirelli αλλά demo tires.

Με αυτές τις δοκιμές η McLaren-Honda θα προσπαθήσει να λύσει τα πρώτα μηχανικά αλλά και ηλεκτρονικά προβλήματα ώστε να είναι καλύτερα προετοιμασμένη για τις δοκιμές στο Abu Dhabi στο τέλος του μήνα.

Σχετικές ειδήσεις