ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

BMW: Η υπηρεσία Spotify στο αυτοκίνητο

BMW: Η υπηρεσία Spotify στο αυτοκίνητο

Η BMW με το ConnectedDrive και το MINI Connected λανσάρουν την υπηρεσία Spotify στο αυτοκίνητο.

BMW και MINI φέρνουν την κορυφαία δημοφιλή υπηρεσία music streaming Spotify στο αυτοκίνητο, διασφαλίζοντας την τέλεια μουσική επένδυση κάθε ταξιδιού. Η υπηρεσία Spotify προσφέρει την κατάλληλη μουσική για τη στιγμή που θέλετε, σε υπολογιστή, κινητό, ταμπλέτα ή στο σύστημα ψυχαγωγίας του σπιτιού σας.

Ξεκινώντας άμεσα, όλοι οι χρήστες Spotify με iOS – δωρεάν & Premium – θα μπορούν να απολαμβάνουν μουσικά ακούσματα χωρίς διακοπή σαν οδηγοί BMW & MINI με:
Πρόσβαση σε προσωπικές μουσικές επιλογές ή playlists ή χρήση λειτουργιών όπως Radio & Browse για την ανεύρεση του κατάλληλου κομματιού ανάλογα με τη διάθεση και τη στιγμή.
Φιλική προς το χρήστη απεικόνιση στην Οθόνη Ελέγχου υψηλής ανάλυσης του αυτοκινήτου.
Άνετη και ασφαλή χρήση χάρη το iDrive Controller.
Οι Premium Συνδρομητές απολαμβάνουν μουσική υψηλής ποιότητας on-demand (320kbps) - με εξαιρετική απόδοση στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου - και ακρόαση χωρίς διαφημίσεις εκτός σύνδεσης με το διαδίκτυο (offline).

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μέσα από τη συνεργασία μας με τη BMW, λανσάρουμε από σήμερα την υπηρεσία Spotify στη γκάμα των Premium οχημάτων τους», δήλωσε ο Jorge Espinel, VP Global Business Development της Spotify. «Το BMW ConnectedDrive κάνει εφικτή τη χρήση της δημοφιλούς εφαρμογής Spotify στο αυτοκίνητο με ασφαλή πρόσβαση σε όλα τα είδη μουσικής που επιθυμείτε. Απολαύστε τη δική σας μουσική, ή αναζητήστε μια επιλεγμένη λίστα αναπαραγωγής, ή εμπιστευτείτε το Spotify Radio: η υπηρεσία Spotify θα σας προσφέρει πάντα την τέλεια μουσική σε όλα τα ταξίδια».

Smartphones και εφαρμογές στο αυτοκίνητο
Με σκοπό την ασφαλή και άνετη χρήση εφαρμογών μέσα στο αυτοκίνητο, το BMW Group ήταν από τους πρωτοπόρους της ενσωμάτωσης smartphone και έχει ήδη πιστοποιήσει πολυάριθμες εφαρμογές για πρόσβαση σε μοντέλα BMW και MINI. Αυτές οι εφαρμογές έχουν βελτιστοποιηθεί ώστε να χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, να ελέγχονται μέσω του iDrive Controller ή MINI Controller χωρίς να διασπάται η προσοχή του οδηγού και να προβάλλονται στην Οθόνη Ελέγχου (Control Display) ή το Κεντρικό Όργανο ΜΙΝΙ (Centre Instrument) αντίστοιχα.

Σχετικά με το Spotify
Το Spotify είναι μία βραβευμένη υπηρεσία ψηφιακής μουσικής που παρέχει on-demand πρόσβαση σε πάνω από 20 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια. Όνειρό μας είναι να κάνουμε την παγκόσμια μουσική άμεσα διαθέσιμη σε όλους, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Το Spotify κάνει ευκολότερη από ποτέ την αναζήτηση, διαχείριση και ανταλλαγή μουσικών επιλογών, διασφαλίζοντας παράλληλα τη δίκαιη αποζημίωση των ερμηνευτών.
Το Spotify διατίθεται τώρα σε 58 αγορές σε όλο τον κόσμο, έχοντας περισσότερους από 50 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και πάνω από 12,5 εκατομμύρια συνδρομητές επί πληρωμή. www.spotify.com

Ενσωμάτωση Εφαρμογής
Αυτή η εφαρμογή έχει πιστοποιηθεί ειδικά από τη BMW για ασφαλή χρήση στο αυτοκίνητο. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την τεχνολογία A4A του BMW Group (Apps for Automotive – Εφαρμογές για Αυτοκίνητα) και οι χρήστες μπορούν να την κατεβάσουν για συσκευές συμβατές με iOS από το Apple App Store. Αφού συνδέσουν το smartphone στο αυτοκίνητο μέσω της θύρας USB ή του ειδικού αντάπτορα και εκκινήσουν την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να εκτελούν τις όποιες λειτουργίες μέσω iDrive Controller/MINI Controller, Control Display/MINI Centre Instrument και του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου. Για χρήση της εφαρμογής σε μοντέλα BMW και MINI, πρέπει να έχουν ενεργοποιηθεί οι Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive ή η επιλογή MINI Connected.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων