ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

WRC: Ο Loeb επιστρέφει στο WRC και το ράλλυ Μόντε Κάρλο

WRC: Ο Loeb επιστρέφει στο WRC και το ράλλυ Μόντε Κάρλο

Ο Sebastien Loeb θα βρει το χρόνο στο φορτωμένο (με το Andros Trophy και το WTCC) πρόγραμμα του για έναν αγώνα ράλλυ στο WRC.

Παράλληλα με τις δοκιμές και την προετοιμασία για το Rallye du Var ( το Σαββατοκύριακο 29/30 Νοεμβρίου) ο Sebastien Loeb ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και το Rally Monte Carlo (22-25 Ιανουαρίου) στο τιμόνι ενός DS3 WRC και με συνοδηγό τον Daniel Elena.

«Εδώ και πολύ καιρό δεν έχω οδηγήσει σε αγώνα ράλλυ» δήλωσε ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και πρόσθεσε: «Μπορεί να είναι ωραίο να ξανακάνω μία εμφάνιση στη Γαλλία. Έρχομαι για να διασκεδάσω, να απολαύσω τον αγώνα με τον Daniel, όχι για μια πλήρη επιστροφή στο WRC. Προτεραιότητά μου είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού (WTCC, που τερμάτισε τρίτος φέτος), αλλά πάντα μου άρεσε να κάνω και άλλα πράγματα εκτός από την κύρια δέσμευσή μου. Έχω να οδηγήσω περισσότερο από ένα χρόνο σε ράλλυ, δεν ξέρω τι πρόκειται να γίνει. Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος, ανησυχίας θα οδηγήσουμε στην άσφαλτο, δεν θα υπάρξει πρόβλημα».

Σχετικές ειδήσεις