ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

WEC: Εξιτήριο για τον Webber

WEC: Εξιτήριο για τον Webber

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξητήριο από το νοσοκομείο Bandeirantes του Sao Paulo ο Marc Webber.

Ο Αυστραλός είχε ένα τρομακτικό ατύχημα στα τελευταία λεπτά του εξάωρου αγώνα στην πίστα Interlagos στη Βραζιλία. Ο Webber έχασε τον έλεγχο της Porsche 919 Hybrid στο ταχύτερο κομμάτι της πίστας πριν την τελευταία στροφή όταν προσπάθησε να ντουμπλάρει την Ferrari 458 Italia του Matteo Cressoni.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν αμέσως στο Ιατρικό Κέντρο της πίστας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Bandeirantes στο Sao Paulo. Ο Αυστραλός κατά τη μεταφορά του στο ασθενοφόρο σήκωσε το χέρι του και έδειξε ότι είναι καλά.

Ο Webber φέρει μώλωπες και δεν θυμάται τίποτα από το ατύχημα. Έτσι παραμένει στο Νοσοκομείο Bandeirantes του Sao Paulo ώστε οι ιατροί να παρακολουθήσουν την κατάστασή του. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι του στη Μ. Βρετανία.

«Πονούσα αρκετά τις πρώτες ώρες και έχω πολλούς μώλωπες. Επίσης έχω έντονο πονοκέφαλο. Δεν θυμάμαι τίποτα από το ατύχημα ή το πως συνέβη. Η ομάδα εξετάζει το συμβάν ώστε να μάθουμε περισσότερα για το πς συνέβει» δήλωσε ο Webber.

Ο Webber μίλησε και για την πρώτη νίκη της Porsche φέτος:

Το θετικό είναι ότι τα παιδιά στο δεύτερο αυτοκίνητο να πάρουν τη νίκη κι αυτός είναι φανταστικός τρόπος να ολοκληρωθεί η χρονιά. Ανυπομονώ για του χρόνου.

Σχετικές ειδήσεις