ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Huyndai: Ένας χρόνος στην πράσινη κόλαση

Huyndai: Ένας χρόνος στην πράσινη κόλαση

Ένα χρόνο λειτουργίας έκλεισε το κέντρο δοκιμών της Hyundai Motors στο Nürburgring

Η Hyundai Motors γιορτάζει την πρώτη επέτειο από την έναρξη λειτουργίας του κέντρου δοκιμών της στο Nürburgring της Γερμανίας. Έχοντας δοκιμάσει περισσότερα από 20 μοντέλα και πραγματοποιώντας πάνω από 4.000 γύρους κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, η νέα μονάδα έχει ήδη συμβάλει σημαντικά στην ποιότητα και τις επιδόσεις των οχημάτων Hyundai.

Η δοκιμή «Accelerated Durability Test (Ταχεία δοκιμή ανθεκτικότητας)» της Hyundai προσομοιώνει τον κύκλο ζωής ενός κανονικού οχήματος μέσα σε μόλις 4-6 εβδομάδες, καλύπτοντας 110 γύρους των απαιτητικών εγκαταστάσεων ανά εβδομάδα. Έξι επαγγελματίες οδηγοί δοκιμών πρεσάρουν επανειλημμένα κάθε αυτοκίνητο στα όρια του στα 20,8 χλμ. των εγκαταστάσεων του Nürburgring, εκτιμώντας πολλές βασικές παραμέτρους, όπως ο οδηγικός χειρισμός και η ανάρτηση του οχήματος. Συνολικά, οι εντατικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο έτος είναι ισοδύναμες με περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια χιλιόμετρα της συνήθους οδικής χρήσης.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών από το Nürburgring κοινοποιούνται στα Κέντρα Έρευνας και Τεχνολογίας (R & D) της Hyundai παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογίας στο Namyang της Κορέας και του Ευρωπαϊκού Κέντρου στο Rüsselsheim της Γερμανία.

Το κέντρο δοκιμών στο Nürburgring της Γερμανίας άνοιξε επίσημα τις πύλες του τον Σεπτέμβριο του 2013, μετά από μια επένδυση 6,6 εκατομμυρίων ευρώ και η τοποθεσία των εγκαταστάσεων (εκτάσεως 3.600 τ.μ.) επιλέχθηκε με σκοπό την άμεση πρόσβαση στη διάσημη πίστα αγώνων, που αποκαλείται «Η Πράσινη Κόλαση», λόγω της φήμης της ως μία από τις πιο δύσκολες πίστες στον κόσμο.