ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Sidewinder: Ένα buggy από την Σουηδία

Sidewinder: Ένα buggy από την Σουηδία

Μοιάζει με τηλεκατευθυνόμενο παιχνίδι, αλλά δεν είναι. Πρόκειται για το ακριβότερο ένα Dune Buggy, που μπορεί να κινείται σε αμμώδεις εδάφη με ταχύτητα 150 χλμ/ώρα.

Το Sidewinder κοστίζει 200.000 ευρώ έχει κινητήρα 630 ίππων, τελική ταχύτητα 150 χλμ/ ώρα και η εμφάνισή του είναι δυναμική και επιβλητική ακόμη και όταν είναι σταματημένο. Έχει γκρι stealth χρώμα (όχι ματ αλλά stealth) και οι μεγάλοι τροχοί με τις αναρτήσεις κυριαρχούν στην εμφάνισή του.

Είναι κατασκευασμένο από μια σουηδική εταιρεία που ονομάζεται Gray και υπερηφανεύεται για τον τύπο της ανάρτησης του αυτοκινήτου της, ο οποίος έχει σχεδιαστεί να συμπληρώνει ένα υψηλής τεχνολογίας πλαίσιο για να ταξιδεύουν άνετα οδηγός και επιβάτες ενώ θα διασχίζουν τους αμμόλοφους με ταχύτητα 150 χλμ.

«Το Sidewinder έχει σχεδιαστεί για να απολαύσουν την κίνηση σε άμμο με πολυτέλεια και στυλ» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Gray και πρόσθεσε: «Είτε είναι στη Μέση Ανατολή ή τις ΗΠΑ, το Sidewinder είναι το ιδανικό όχημα για να σας μεταφέρει από αμμόλοφο σε αμμόλοφο με άνεση.»

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου μοιάζει με αυτό ενός σπορ σεντάν και μπορεί να υπερηφανεύεται για τον πίνακα οργάνων που είναι μία οθόνη OLED. Το Buggy μπορεί να «διαμορφωθεί» σύμφωνα με τις ανάγκες/ επιθυμίες κάθε πελάτη, χρησιμοποιώντας ως βάση μια πλατφόρμα Android. Το Sidewinder παίρνει κίνηση από ένα κινητήρα LSX Bowtie υψηλού κυβισμού (πάνω από 5.000 κ.εκ) και είναι τετρακίνητο με μία μυστική... συνταγή στη διάταξη και ρύθμιση των αναρτήσεων.

Σχετικές ειδήσεις