ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

BMW: Η νέα γκάμα μοντέλων της σειράς 6

BMW: Η νέα γκάμα μοντέλων της σειράς 6

Η νέα γκάμα μοντέλων της BMW Σειράς 6 εδραιώνει τα θέση της σαν το πρότυπο σπορ επιδόσεων, οδηγικής απόλαυσης και υψηλής αισθητικής στην πολυτελή κατηγορία.

Τα νέα Cabrio, Coupe και Gran Coupe μοντέλα της BMW Σειράς 6 ενσαρκώνουν την έννοια των σπορ επιδόσεων και σχεδιαστικής φινέτσας ενώ έχουν προοδεύσει σημαντικά στους τομείς δυναμικής συμπεριφοράς, απόδοσης, αποκλειστικότητας και καινοτομίας.

Στον κινητήρα είναι το Σπορ σύστημα εξαγωγής που τοποθετείται στάνταρ στα βενζινοκίνητα μοντέλα και δίνει μεγαλύτερη ένταση στην οδηγική εμπειρία. Ο πρόσθετος στάνταρ εξοπλισμός και το μεγαλύτερο πεδίο εξατομίκευσης υπογραμμίζουν το σπορ και αποκλειστικό χαρακτήρα της BMW Σειράς 6.

Μια σειρά μοντέλου, τρεις διαφορετικοί χαρακτήρες: αποκλειστική open-top οδηγική απόλαυση με τη BMW Σειρά 6 Cabrio, επιβλητικές επιδόσεις με τη BMW Σειρά 6 Coupe, ακαταμάχητη αισθητική με τη BMW Σειρά 6 Gran Coupe.

Οι BMW Σειρά 6 Cabrio και BMW Σειρά 6 Coupe προσφέρουν σημαντικά βελτιωμένες σπορ επιδόσεις, ενώ η BMW Σειρά 6 Gran Coupe διακρίνεται για έξοχη αίσθηση φινέτσας.

Οπτικά η νέα σχεδίαση για τη μάσκα και τις εμπρός και πίσω ποδιές της BMW υπογραμμίζει το πλάτος του αμαξώματος και την ισχύ και αξιοπιστία του αυτοκινήτου. Μεγαλύτερα είναι και τα διακοσμητικά απόληξης εξαγωγής σε όλα τα εξακύλινδρα μοντέλα.Οι νέοι προβολείς πλήρους λειτουργικότητας LED αποπνέουν μία σοφιστικέ αίσθηση και προσφέρονται στάνταρ. Προσαρμοζόμενοι προβολείς LED με BMW Selective Beam anti-dazzle High Beam Assistant διατίθενται προαιρετικά.Την εικόνα ολοκληρόνουν οι νέες αποχρώσεις Jatoba metallic, Cashmere Silver metallic, Glacier Silver metallic, Mediterranean Blue metallic και Melbourne Red metallic που φέρνουν κάτι νέο στην γκάμα.

Το εσωτερικό προσφέρει ένα αποκλειστικό περιβάλλον και νέες επιφάνειες υψηλής ποιότητας. Δίχρωμη δερμάτινη ταπετσαρία διατίθεται προαιρετικά.
Οι εξακύλινδροι εν σειρά και V8 κινητήρες με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo, έχουν συναρπαστικό ήχο κινητήρα χάρη στο στάνταρ σπορ σύστημα εξαγωγής με ελεγχόμενη πεταλούδα για όλα τα βενζινοκίνητα μοντέλα. Το αποτέλεσμα είναι Σπορ επιδόσεις και οδηγική άνεση σύμφωνα με τις επιθυμίες σας μέσω των συστημάτων: Dynamic Damper Control, Adaptive Drive, Integral Active Steering, BMW xDrive.

Η τελευταία γενιά BMW Head-Up Display βοηθά τον οδηγό να είναι προσηλωμένος στο δρόμο, ενώ η υπηρεσία προσωπικών πληροφοριών μέσω κάρτας SIM ενσωματωμένης στο αυτοκίνητο προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης εν κινήσει. Τέλος το πακέτο πλοήγησης Connected Drive στάνταρ με το Driving Assistant Plus να θέτει νέα πρότυπα στον τομέα της ασφάλειας.

Με τη σειρά 6 έχουμε και το λανσάρισμα εκδόσεων εξοπλισμού Design Pure Experience και Design Pure Excellence, το οποίο προβάλλει τα σπορ / πολυτελή πρόσωπα της νέας BMW Σειράς 6 Series, ενώ διατίθεται εκτεταμένη γκάμα επιλογών BMW Individual.

Σχετικές ειδήσεις