ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Ο Jenson Button παντρεύτηκε

F1: Ο Jenson Button παντρεύτηκε

Μετά από έξι χρόνια δεσμού ο 34χρονος Jenson Button παντρεύτηκε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, την 30χρονη Jessica Michibata στο Μάουι στη Χαβάη.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους τα Χριστούγεννα και η γαμήλια τελετή έγινε την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Κανείς (εκτός από τους λίγους καλεσμένους) δεν ήξερε κάτι. Όσοι παρακολουθούν στο Instagram την κυρία Jessica Michibata υποψιάστηκαν τι είχε συμβεί όταν δημοσίευσε τη φωτογραφία της ανθοδέσμης και κάτι, που έμοιαζε με ένα νυφικό φόρεμα.

Αργότερα και οι δύο ανέβασαν φωτογραφίες τους από την τελετή στο Tweeter. Παίρνοντας λίγη δόξα από celeb sites σας περιγράφουμε πως η Jessica φορούσε ένα εντυπωσιακό παραδοσιακό λευκό στράπλες φόρεμα με ένα τεράστιο πέπλο, το οποίο πάσκιζαν να κρατήσουν οι παράνυφες της. ΟButton φορούσε ένα μπλε κουστούμι, λευκό πουκάμισο και ανοιχτή μπλε γραβάτα.

Όπως είναι φυσικό τα αυτοκίνητα έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη σχέση τους και το ζευγάρι έφυγε από την εκκλησία με μία custom Pontiac GTO με μία κόκκινη κορδέλα.

Η Jessica συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Βρετανό στο Τόκιο το 2008. Το ζευγάρι πέρασε μία κρίση του 2011, αλλά αποφάσισαν να δώσουν μία ευκαιρία στη σχέση τους. Το μοντέλο εσωρούχων ήθελε να παντρευτεί τον οδηγό από το 2009, και μάλιστα είχε δηλώσει πως: «Μου είχε πει ότι θέλει να παντρευτεί , έλεγε και λέει πως είναι ο τύπος του οικογενειάρχη».


Ο οδηγός της McLaren, είχε κάνει την πρόταση γάμου την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2014, με ένα δαχτυλίδι αξίας 321.975 ευρώ (ή 250.000 λιρών) με ένα διαμάντι σε σχήμα αχλαδιού 5 καρατίων.

Πριν συναντήσει τη σύζυγό του, ο Jenson Button είχε τη φήμη playboy αλλά όπως είχε πει μία πρώην σύντροφός του (το μοντέλο Florence Brudenell-Bruce): «Φυσικά, διάβασα γι' αυτόν ότι είναι ένας playboy, αλλά δεν είδα αυτή την πλευρά του. Ξοδεύαμε τις νύχτες μας βλέποντας ταινίες και μαγειρεύοντας σούσι αντί να βγαίνουμε έξω σε νυχτερινά κέντρα ».

Πάντως ο γάμος, άφησε μία γλυκόπικρη γεύση στον Jenson, αφού δεν ήταν παρόν ο πατέρας του, που πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο. O John Button, είχε παρακολουθήσει όλους τους αγώνες του γιου του από τότε που ήταν 14 ετών.

Σχετικές ειδήσεις