ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Ημέρα κινηματογράφησης της Mercedes W06

F1: Ημέρα κινηματογράφησης της Mercedes W06

Ένα shakedown (με τη μορφή και τη δικαιολογία της κινηματογράφησης) ολοκλήρωσε στο Silverstoneη Mercedes AMG GP.

Πριν την επίσημη παρουσίασή της στη Jerez η W06 του 2015 πάτησε στην πιστά του Silverstone. Μάλιστα οι πρώτες φωτογραφίες της «διέρρευσαν» (ή τις άφησαν να διαρρεύσουν) στο διαδίκτυο μερικές ώρες μετά την παρουσίαση της McLaren-Honda MP4.

Η πρωταθλήτρια ομάδα του 2014 είχε δηλώσει την πρόθεσή της για μία (προ) δοκιμή της W06 (κάτω από την ετικέτα ημέρα κινηματογράφησης) ώστε να εξαλείψουν όσο το δυνατόν περισσότερα ελαττώματα πριν τις χειμερινές δοκιμές/ παρουσίαση στην Jerez.

Στις φωτογραφίες φαίνεται πως η W06 διαφέρει στο ρύγχος από την W05 του 2014 και φυσικά και στο χρώμα. Επίσης διαφορές διακρίνονται και στο πίσω μέρος, συγκεκριμένα στο κάλυμμα του κινητήρα.
Οι Lewis Hamilton και Nico Rosberg οδήγησαν μόλις για 18 γύρους , όταν οι καιρικές συνθήκες διέκοψαν την κινηματογράφηση.

Η επίσημη παρουσίαση της Mercedes W06 του 2015 θα πραγματοποιηθεί στο pitlane της Jerez την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου λίγο πριν την έναρξη των δοκιμών. Εκεί ο Rosberg θα κάνει την αρχή κι ο Hamilton θα αναλάβει την επόμενη ημέρα.

Σχετικές ειδήσεις