ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Παρουσίαση της ομάδας Honda

MotoGP: Παρουσίαση της ομάδας Honda

Οι Marquez και Pedrosa ταξίδευσαν ως το Μπαλί και αποκαλύπτουν τη νέα Honda, που θα οδηγήσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP του 2015.

Στο Μπαλί παρουσίασε τα νέα χρώματά της η ομάδα της Honda, παρουσία των οδηγών της, Marc Marquez και Dani Pedrosa. Η μόνη οπτική διαφορά σε σχέση με την περσινή μοτοσυκλέτα, είναι η προσθήκη του λογότυπου της Red Bull στο κάτω μέρος του φέρινγκ και το πίσω φτερό που είναι πορτοκαλί, αντί για μαύρο.

Αν απορείτε για την επιλογή της τοποθεσίας της παρουσίασης, να σας πούμε οι λόγοι ήταν δύο: Πρώτα από όλα απέχει μόλις τρεις ώρες από την Μαλαισία, όπου ξεκινά το πρώτο επίσημο τεστ της σεζόν την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με τέτοιου είδους ενέργειες, ενισχύεται ακόμα περισσότερο το όνομα της Honda στην πολύ σημαντική (και τεράστιας) αγορά της Ινδονησίας.

«Ήταν ένας μεγάλος και πολυάσχολος χειμώνας και πλέον ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη σεζόν», σχολίασε ο Marquez, ο οποίος αν καταφέρει και φέτος να στεφθεί Πρωταθλητής, θα γίνει ο πρώτος Ισπανός, στην ιστορία του θεσμού, που θα έχει τρεις συνεχόμενους Τίτλους.

«Είναι τέλεια που παρουσιάσαμε τις νέες μας μοτοσυκλέτες στην Ινδονησία. Είναι η πρώτη μου φορά στο Μπαλί και είναι καταπληκτικό να βλέπω όλους τους οπαδούς εδώ συγκεντρωμένους και να νοιώθω τον ενθουσιασμό τους. Αύριο φεύγουμε για Sepang. Προπονήθηκα πολύ γι' αυτά τα πρώτα δυο τεστ στην Μαλαισία και ανυπομονώ να δω πως δουλεύει η νέα μοτοσυκλέτα μετά το τεστ της Valencia» κατέληξε ο Πρωταθλητής του 2014.

Από την πλευρά του, ο Dani Pedrosa, σχολίασε: «Είναι ωραίο και διαφορετικό που κάναμε την παρουσίαση στο Μπαλί. Ποτέ δεν σταματά να με εκπλήσσει πόσο φανατικοί είναι οι άνθρωποι για το άθλημά μας, σ' αυτό το μέρος του κόσμου. Είχα καλό χειμώνα, με ξεκούραση και προπόνηση και τώρα είμαι έτοιμος και γεμάτος κίνητρο για να επιστρέψω στη μοτοσυκλέτα μου στη Sepang».

Σχετικές ειδήσεις